T40 alıyım mı?

beyler 500 tl ye kadar telefon hangisi sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben aldım bu kadar kafaya takılacak bir şey değil. Hemde iPhone 4 ten geçtim s2 ye çokta memnunum. Fakat bildiğiniz üzere teknoloji biraz şans işi. İyisini bulmadıktan sonra bir 5s bir S4 bile can çektirebilir insana.
s2 her yerde yaygın değil ve s3 parsına satılıyor

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
T20 kullanan biri olarak Türkcell telefonlarından uzak dur bence. İçinde iki üç gram uygulama alanı var onunda %70'ini silinmeyen abuk sabuk turkcell uygulamalarıyla dolu. İki gün sonra uygulama yüklemek isteyeceksin fakat yer olmadığından ya gerekli var olan uygulamalarını kaldırıp başka uygulama yükleyeceksin ama böyle iş mi olur *** diyip; root atıp türkcell uygulamalarını silmekle uğraşacaksın, onu yapacaksın bunu yapacaksın root atınca garanti gidicek falan. Uğraşma bence türkcell'e. Nokia 3310 al türkcell alma.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Gözüme çok kaba gözüktü.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yanlış anlaşılmasın ama Türk yapımı telefonlardan uzak dur derim en azından şimdilik bence Türklerin telefon sektöründe muftakta tam anlamıyla yer almaları ve bunun oturması için rahat 4-5 sene var :) benim şahsi fikrim bu tabiki diğer fikirlere de saygı duyarım

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yanlış anlaşılmasın ama Türk yapımı telefonlardan uzak dur derim en azından şimdilik bence Türklerin telefon sektöründe muftakta tam anlamıyla yer almaları ve bunun oturması için rahat 4-5 sene var :) benim şahsi fikrim bu tabiki diğer fikirlere de saygı duyarım

Yalnız bu telefonu Türkler yapmadı ZTE yaptı Turkcell de içine kendi yazılımını yükledi üzerine Turkcell yazdırdı kısacası Doğan görünümlü Şahin oldu operatör telefonlarından uzak durun bence

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aslında bende zte nin yaptığı telefonlara güvenmiyorum :helpsmilie:

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Philips güzele benziyor onu alabilirsin en azından t40 ın turkcell arabirimimidir arayüzümüdür... Ondan iyidir yani.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
philips güzel ama general mobile ondan iyi değilmidir sizce ?

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 3gs alınrımı hala ?

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xperis sp 1200 tl paraya değecek telefon değil

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben Operatörlerden telefon alınması taraftarı değilim. Öncelikle bunların telefonlarında malzeme kalitesi , teknik destek, güncelleme gibi durumlar pek olmuyor.

Mantık basit sana 500 liraya akıllı telefon veriyorum daha ne istiyorsun bununla yetin anlayışı var.

Kendi Turkcell Romu ile gelir. Telefon içinde Turkcell'den gına gelir artık. Bi dünya gereksiz uygulama, Turkcell Logolu açılış ekranı vs vs...

Güncellemede vereceğini hiç sanmıyorum. Benden tavsiye diğer arkadaşlarında sözünü dinle şimdiden sonra çok pişman olacağın bir işe girişme.

Daha iyi alternatiflere yönel derim.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben Operatörlerden telefon alınması taraftarı değilim. Öncelikle bunların telefonlarında malzeme kalitesi , teknik destek, güncelleme gibi durumlar pek olmuyor.

Mantık basit sana 500 liraya akıllı telefon veriyorum daha ne istiyorsun bununla yetin anlayışı var.

Kendi Turkcell Romu ile gelir. Telefon içinde Turkcell'den gına gelir artık. Bi dünya gereksiz uygulama, Turkcell Logolu açılış ekranı vs vs...

Güncellemede vereceğini hiç sanmıyorum. Benden tavsiye diğer arkadaşlarında sözünü dinle şimdiden sonra çok pişman olacağın bir işe girişme.

Daha iyi alternatiflere yönel derim.

Çok iyi bir özet vallahi helal olsun hocam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
paranı sakla A101 e 629 tl ye s3 mini gelecek onu al nerden mi biliyorum çünkü a101 de çalişiyorum:)

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav Arkadaşım Sana F/P ürünü al Gnerl Moble Dscovery Daha Ne İstoysun.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Sen Ne Markası Diyosun Ya ? Adam Telefonu Çıkarıp Çıkarmaz 2Milyondan Fazla Sattı Neyin Markası Bu ? Ha Bozulmaya Gelince Hepsi Bozuluyor Git Bir sürü konu var yok ıphon5im bozuldu yok s4üm çatladı yok xperia z m su aldı daha belki daha kullanmışlıgın yok General Mobile Discovery.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
aslında discovery beğeniyorum ama elim bir türlü gitmiyor

Ben 3 saat önce satürndeydim elime aldımresmen hayran kaldım. Yok böle birşey. Ve okar kaliteli bir kapağın çıkması ve kamerası arayüz deneyimi... Daha sayayımmı hepsi güzel ve 600 tl. Al yahu sorman hata t40 yanında kalamaz bile.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben 3 saat önce satürndeydim elime aldımresmen hayran kaldım. Yok böle birşey. Ve okar kaliteli bir kapağın çıkması ve kamerası arayüz deneyimi... Daha sayayımmı hepsi güzel ve 600 tl. Al yahu sorman hata t40 yanında kalamaz bile.
bayramdan sonra gidip discovery alıyorum karar alınmıştır ...fiyat 600tl ise iyi

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
discovery nin yandan ışık sızdırdığı doğrumu ?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
discovery nin yandan ışık sızdırdığı doğrumu ?
Yoo yok öyle bir şey. Ekran orta -üstdüzey bence. Yani
s4 mini ninkinden daha iyi
htc one x kadar
htc one kadar olamaz
ama şudavarki insan gözü 300 ppi a kadar görür. Bu tlfon ise 312 ppi galiba. Daha yüksek de olabilir. Zaten 400-500 ppi hikaye 300 sonrası hepsi insana aynı gelir mantıken ayrıca deneyimlerimde öyle gösteriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
L5-II(500tl) , s3 mini(600-750tl) , galaxy ace 2(550-600tl) den birini düşün bence

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Markadan dolayı nasıl bir pişmanlıktalar? telefonu işe yaraması için mi alıyorlar yoksa hava atmak için mi?
Şöyle. Telefonu elinde gören direk Note mu o? Samsung mu o? diye soruyor. Yok General Mobile dedim mi burun kıvırıyorlar. :D :D :D Bunlardan kurtulmak için telefona hava atma uygulaması kurmak lazım. :D :D :D

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S2 plus veya skyrocket filandır o. S2 lerin 0 ları piyasada yok diye biliyorum.

Yanlış biliyorsam düzeltin amacım kavga etmek değil :)
beni yanlış anlama üstadım yanlış varsa af ola :blushing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S2 plus veya skyrocket filandır o. S2 lerin 0 ları piyasada yok diye biliyorum.

Yanlış biliyorsam düzeltin amacım kavga etmek değil :)
ben senin s2 nin 0 fiyatından bahsediğini anladım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şöyle. Telefonu elinde gören direk Note mu o? Samsung mu o? diye soruyor. Yok General Mobile dedim mi burun kıvırıyorlar. :D :D :D Bunlardan kurtulmak için telefona hava atma uygulaması kurmak lazım. :D :D :D
aynen artık herkes telefonu hava için alıyor özellikler bahane