ysfakbas
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar 500tl ye kadar bi telefon arıyorum ve t40 özellikleri ve fiyat bakımından iyi geldi bana siz bana ne tavsiye edersiniz :glare::sneaky2:
windows phone olduğundan biraz çekimserim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
uygulama açısından biraz çekimserim :glare:
discovery iyi bir seçenek ama alan arkadaşlar markadan dolayı pişmanlar
http://www.bizdeuygun.com/Lumia-520_106837.html?ref=akakce&v=1.16.3#1
hiçbirini alma bunu al pişman olmazsın
hava için alıyorlar..:helpsmilie:Markadan dolayı nasıl bir pişmanlıktalar? telefonu işe yaraması için mi alıyorlar yoksa hava atmak için mi?
hava için alıyorlar..:helpsmilie:
t40 a bir şey demiyorum da şu s3 miniyi ne büyüttünüz ya . s3 yaptınız başımıza arkadaş.
700 lira telefon tavsiyesi dendi mi direk bu söyleniyor . sanki piyasada başka alet kalmadı.Aynen hocam hiç bir artı özelliği olmayan bir telefonu amiral gemi yaptılar
700 lira telefon tavsiyesi dendi mi direk bu söyleniyor . sanki piyasada başka alet kalmadı.
Yaa bak neler yapılıyormuş o parayaO telefona ancak 500₺ veririm ya da GM Discovery alırım hiç olmadı o fiyata bir ikinci el S3-S2-Note ya da iyi bir Xperia bakarım ya da bir iki ay daha bekliyip üzerine 300-400 koyup 4X HD ya da Nexus 4 alırım![]()
arkadaşlar 500tl ye kadar bi telefon arıyorum ve t40 özellikleri ve fiyat bakımından iyi geldi bana siz bana ne tavsiye edersiniz :glare::sneaky2:![]()
aslında s2 de güzel ama garantisi yokT40 alacağına S2 al. Turkcell'in telefonlarından uzak durmak lazım.
aslında s2 de güzel ama garantisi yok