023
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,597
Pek iyi olacağını bilmiyorum ama merak ettim sanırım deniyeceğim. Format atma rekorum 5 dakika haberiniz olsun sıkıntı yok yani 
tamamını silme ihtimaliniz yok.sistem dosyaları korumalıdır ayrıca silme işlemide belli bir dosya olduğu için kendi kendisini silemez.bazı sistem dosyalarını bir şekilde silersiniz o da sistemin çalışmasında aksaklıklara neden olur.Pek iyi olacağını bilmiyorum ama merak ettim sanırım deniyeceğim. Format atma rekorum 5 dakika haberiniz olsun sıkıntı yok yani![]()
Peki Deneyeceğim.tamamını silme ihtimaliniz yok.sistem dosyaları korumalıdır ayrıca silme işlemide belli bir dosya olduğu için kendi kendisini silemez.bazı sistem dosyalarını bir şekilde silersiniz o da sistemin çalışmasında aksaklıklara neden olur.
benimki 8.11:04 dakikadan izle![]()
Virtualbox/VMWare Hater'ıyım. Gerçek Makineye Android Kurmuştum Dün.Sanal makineye kurup sil.
Ben OBS Studio İndiriyorum Canlı Yayında YapacağımMerak ettim şuan ben de deniyorum, benim ki de 8.1 sonucu atarım![]()
vc redist 64 müdür nedir onu indiriyorum şuanSeni bekleyeyim o zaman![]()
link atacan dimi yayınınvc redist 64 müdür nedir onu indiriyorum şuançok heyecanlı canlı yayında kendini öldürmek gibi
![]()
Evet Ama 30-40 Kişi İzleyene Kadar Bekleyeceğimlink atacan dimi yayının
Ben Canlı Yayın Hazırlığı Yapıyorum
nerede yapacan canlıyıBen Canlı Yayın Hazırlığı Yapıyorum![]()
Twitchnerede yapacan canlıyı
TwitchMesaj otomatik birleştirildi:
nereden izleyebiliyoruz bu yayını?
twich adın neTwitch
Twitch
Evet Sıyırdım.
twich adı ne
yerimi alıyorum twitch te
Li0nX_
bende onu bekliyorumtwich adı ne
yok kki
özele gel
Buymuş işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atınca olmuyor ama "twitch Li0nX_" şu şekilde arama yapın en başta![]()
Google'da ?