System Volume Information - Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ae_hmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ae_hmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
system volume ınformation nedir? neden bütün virüsler oradan çıkıyorr. programla tarama yaparken system volume ınformation içeriğindeki dosyaların isimlerini görüyorum ve çok şaşırıyorum çünkü çok zaman çnce yükleyip sildiğim şeylerin adı geçiyor... bunları silebilirmiyiz. neden bilgisayarda bu klasörü görüp açamıyorum? her taramada ordan virüs çıkıyor . . .:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum . . . :)

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Microsoft'un böyle bir açıklaması var.

Buradaki belgelerden birşeyler elde edemezsen, ilk önce bilgisayarın sistem geri yükleme özelliğini kapat. Ardından güvenli modda aç ve kaspersky ile taratmayı dene. Eğer ki oda olmazsa, kendi elinle MSDOS'tan silmeye çalış. Ama silerken çok dikkatli ol, çünkü yanlış bir hareketin hard-disk'e ulaşamama gibi bir sorun yaratabilir..

Bu yüzden en sağlıklı olarak bence format at.

Acil Destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geri yükleme noktanı kapatttıktan sonra unlocker ile silmeyi deneyebilirsin.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben geri yukleme ozelligini kaldiriyorum ve sonrasinda da siliyorum system volume ınformation kismini ve de hicbirsey olmadi simdiye kadar.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bu klasör ile Windows sistemindeki belli geri dönüşüm noktaları sağlanıyormuş. İyi de 88 tane klasör barındırıyor ve hepsi de aynı içerik. Elbette belli şeyler değişiktir, yeni yüklemeler vb. Çok eskiye dönük olanlar silinmeli bence. Atıyorum. 30 ile 70 inci klasörler gibi. Sistem rahatlar bence.
Ayrıca bazen Avast le taramada Trojan okuyor. Sisteme temiz programlar yüklense bile, yani yüklenilen programlar virus taramasından geçirildikten sonra kurulsa bile, bu Trojan ikazları nasıl oluşuyor? Garip olan bu.

umit28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
System Volume Information
eski atık dosyaları barındırır.normalde klasöre erişim yasaktır.
kasperle tarattığında
içine dosyaları gör dediğnde içine girebilirsen
silebildiğini sil.
pc ye zararı yok.

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bilgisayarım+sağ tık+özellikler+sistem geri yükleme+bütün sürücülerdeki sistem geri yüklemeyi kapat dersen hem bilgisayarın yedeği alınmamış olur böylelikle virüs bulaşacak dosya olmamış olur hem de daha evvel oluşturulmuş dosyalar silinir. saygılar...

Musty

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sistem geri yükleme dosyalarının barındırıldıgı klasör. klasöre girebilmek icin öncelikle :
klasör seceneklerinden "Basit Dosya Paylaşımı" özelliğini kapatın.
daha sonra system volume information klasörüne sag tiklayip paylasim ve güvenlik e tıklayın.acılan pencereden güvenlik sekmesine gelin ve kullanıcı adınıza tam yetki verin.bu sekilde klasöre girip silebileceksiniz...

sistem geri yükleme özelliğini kapatırsanız orası büyümez ancak sistemde sorun oldugunda geri donme sansınız da olmaz. onun icin format atıp kurduktan sonra öncelikle saglam bir antivirüs yazılımı kurun. bence sistem geri yükleme aktif olarak durmalı ancak virüssüz bi sekilde tabii :)