Symbian Belle!

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
[video=youtube;K4lcx2PVwRY]http://www.youtube.com/watch?v=K4lcx2PVwRY&feature=player_embedded[/video]

Bug olmadığı söyleniyor deneme sürümü olmasına rağmen gayet akıcı ve stabil bana göre.Keşke C7 için olanı gelse de denesem :)

[MENTION=29639]Mta[/MENTION]

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu hız da neyin nesi? galiba vidyoyu hızlandırmışlar :P :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bu hız da neyin nesi? galiba vidyoyu hızlandırmışlar :P :)

''Telefonun hızlanması gayet doğal, bütün arayüzü GPU üzerinden oluşturacak şekilde baştan yazmışlar.''

Demiş bir başka forumdan arkadaş.

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
''Telefonun hızlanması gayet doğal, bütün arayüzü GPU üzerinden oluşturacak şekilde baştan yazmışlar.''

Demiş bir başka forumdan arkadaş.
biraz hızlanması normal ama adamın el reflekslerine bakılırsa videoyu hızlandırmış görünüyo ginede hızlandrımasına rağmen gayet başarılı görünüyo

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eleman işi bildiği kesin. N8'de dokunmatik panelin çalışması için bi nötrlenme olması lazım. Metal gibi bişeye temasta nötr olayı daha kolay olur. Bu yüzden N8'in kasası metaldir. Ve adamda bu yüzden adam hep bi eliyle telefonu tutuyor.

Hızlanma olayı normal. Hatta şu aptal scroll olayını modifiye ile kapattığınızda hiç beklemiyorsunuz. Ve çıkaçak olan Belle sürümü bundan daha iyi olacak. Web browserin bi üst sürümü ve javanın geliştirilmesi bekleniyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya n8 olan denesin arkadaş konuşmasın boş boş .. şahsen ben başka bir forumda gördüm kurdum telefon fıstık gibi oldu başarılı deneme sürümü olduğu için ufak tefek hataları var ama oda idare edilebilir hatalar

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evet nokia android den çok şey öğrenmiş gibi duruyor.. ama hoşuma gitti. symbian dan vazgeçmesin şu haliyle destek versin. özellikle donmalar kilitlenmeler yaşamayan bir symbian belle, yazılım desteğini de iyi şekilde alırsa tutunur.. ben sevdim bilmem siz ne dersiniz ?

not : klavyesi hoşuma gitmedi !

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eleman işi bildiği kesin. N8'de dokunmatik panelin çalışması için bi nötrlenme olması lazım. Metal gibi bişeye temasta nötr olayı daha kolay olur. Bu yüzden N8'in kasası metaldir. Ve adamda bu yüzden adam hep bi eliyle telefonu tutuyor.

Hızlanma olayı normal. Hatta şu aptal scroll olayını modifiye ile kapattığınızda hiç beklemiyorsunuz. Ve çıkaçak olan Belle sürümü bundan daha iyi olacak. Web browserin bi üst sürümü ve javanın geliştirilmesi bekleniyor.

Nokia C7 yi tahta masanin uzerinde ayni bu hizda kullaniyorum. dolayisiyla ekranin calismasi icin elle tutmaya gerek yok. nerden cikardiniz bunu ?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nokia C7 yi tahta masanin uzerinde ayni bu hizda kullaniyorum. dolayisiyla ekranin calismasi icin elle tutmaya gerek yok. nerden cikardiniz bunu ?
"Nasıl çalıştığına gelelim. Ekranın dört köşesinden uygulanan gerilimle ekran yüzeyinde elektrostatik alan oluşturulur. Yüzeyin herhangi bir yerine yük depolayabilen bir iletken temas ettirildiğinde bu elektrostatik alanda oluşan değişim köşelere yerleştirilmiş osilatörler tarafından gözlenebilir hale gelir. Osilatörlerden toplanan veriler işlem birimine gönderilerek koordinat verisi haline çevrilir ve sisteme aktarılır."

Kaynak ; http://www.ceplab.com/rehber/dokunmatik-ekran-tipleri/

Bu anlaman için yeterli olur sanırım. Ben illa elinizde tutacaksınız demedim , elinizde tutmanız daha düzgün bir kullanım sağlar dedim. Bu da yeterli olmazsa istersen "Samsung" firmasında çalışırken aldığım eğitim notlarımıda yollayayım ?

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"Nasıl çalıştığına gelelim. Ekranın dört köşesinden uygulanan gerilimle ekran yüzeyinde elektrostatik alan oluşturulur. Yüzeyin herhangi bir yerine yük depolayabilen bir iletken temas ettirildiğinde bu elektrostatik alanda oluşan değişim köşelere yerleştirilmiş osilatörler tarafından gözlenebilir hale gelir. Osilatörlerden toplanan veriler işlem birimine gönderilerek koordinat verisi haline çevrilir ve sisteme aktarılır."

Kaynak ; http://www.ceplab.com/rehber/dokunmatik-ekran-tipleri/

Bu anlaman için yeterli olur sanırım. Ben illa elinizde tutacaksınız demedim , elinizde tutmanız daha düzgün bir kullanım sağlar dedim. Bu da yeterli olmazsa istersen "Samsung" firmasında çalışırken aldığım eğitim notlarımıda yollayayım ?

Bence sen onceki yazdigin mesaji tekrar oku, klavyenden cikan ile gozunun gordugunun birbirini tutmadigini goreceksin.

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mta nın sölediklerine katılıyorum. telefonu masanın üzerinde kullandıgımda bazen algılamayabiliyo.. bir elimle telefonu tutup diğer elimle kullandığımda daha kaliteli algılıyo hiç takılmıyo..

maxirabit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belle artık her an çıkabilir,nokia n8,c7,c6-01,e6,e7,x7 için olan videoyu yayınladı c7 ile tanıtımı yapıldı videoda.
[video=youtube;eaY3TaTbZKE]http://www.youtube.com/watch?v=eaY3TaTbZKE[/video]

Tüm symbian 3 cihazlarına çıkıcak.
Ayrıca n8-x7-c7-e7-c6-01-e6 cihazların belle yüklenmiş halinin tanıtımı yapıldı
[video=youtube;iCWAV7KAFn4]http://www.youtube.com/watch?v=iCWAV7KAFn4&feature=player_embedded[/video]
Video da n8'in belle yüklenme tarihi 2011-10-18.Sonuç olarak artık fazla bir zaman kalmadı.