Symbian^4'ten Yeni Görseller

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Symbian Vakfı yeni işletim sistemi üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Ortaya çıkan yeni görüntüler, kullanıcı arayüzüne dair fikir edinmenizi sağlayacak.

Sizlere daha önce burada yer alan yazımızda, Symbian'ın yol haritasına dair bir takım değişikliklerin olacağından bahsetmiştik. Buna göre Symbian^2'yi es geçmeye karar veren Symbian Vakfı, yepyeni bir arayüz ile kullanıcılara sunmayı düşündükleri Symbian^3 konusundaki çalışmalarını hızlandırmıştı.
symbian%5E4_haber11266077285.jpg
Nokia'nın Mobile World Congress etkinliğinde yeni cihaz duyurmayacağını dahası Finlandiya'lı üreticinin Symbian^3'ü bekleyeceğinin iddia edilmesi, kullanıcıların merakını da bir hayli artırmıştı. (Nokia Beklemeye Geçiyor.) Bugün ortaya çıkan yeni görseller, Qt tabanlı tasarlanacak olan Symbian^4'e ait. İşte piyasanın lideri konumundaki Symbian'ın yeni hamlesinden birkaç görüntü.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Bence WM den daha ıyı oldugunu dusunuyorum

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
görüntü kötü ama. bişeye benzemiyo :D ama symbian ilk gözağrımız :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Windows Mobile 7 bu rekabet ortamında adama benzesin bağri:D 6.5 ehh dedirtmişti....

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben sahsen winmo sıcak bakamıyorum ben mesala telofon alacaktım sirf winmo diye touchdiamonddan sogudum.neden sogudum winmo kullanan kisilerden duydugum seyler.iyikide arastirmisim sormusum öyle bir hataya dusmemis oldum. insallah htc hero alacam bundan sonra androidi savuncam:D

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben sahsen winmo sıcak bakamıyorum ben mesala telofon alacaktım sirf winmo diye touchdiamonddan sogudum.neden sogudum winmo kullanan kisilerden duydugum seyler.iyikide arastirmisim sormusum öyle bir hataya dusmemis oldum. insallah htc hero alacam bundan sonra androidi savuncam:D

forza Nexus One :thumbup:

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
vayt bea nexus one inida arastirdim ama htc hero kadarcekici gelmedi.ama guzel telofon

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

Android iyi bir OS ancak Windows Mobile 6.5 ta kötü değil sadece çoklu dokunmatik eksik geri kalan her şeyinde memnunum...

Herhalde sana tavsiye verenle 6.1 i hatırlıyorlar :D

3pio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
özellikle fontlar dikkatimi çekti, gerçekten güzel ve doğal duruyorlar...