Sxe 11.0 Indir/download

Successful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sXe 10.2 sürümünden sonra 10.3 sürümü yayınlanmadan direk sxe 11 çıktı ! sXe 11 indir mek için yazıyı okuyamaya devam edin. sXe 11.0 ile cs 1.6 carbon ve cs 1.6 stalker versionlarına uyumlu hale getirildi ve sxe 11 ile bazı hatalar düzeltildi. sXe 11 indir mek için

sXe 11 indir

Successful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kendini geliştirmek için nette oynamalısın. Zamanla öğrenirsin. Merak etme ;)

Reaksiyon puanı
189
Bir ara turnuvaya girecektik o yüzden dolayı baya geliştirdim ama hala iyi bir oyucuyum diyemem :)

Successful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Böyle diyenler nedense, oyun hakkında çok şey biliyor ve iyi oynayanlar oluyor. :)

Reaksiyon puanı
189
Ama bir ara hep beraber bir maç yaparız :) SDN'den oynayacak bir sürü arkadaş vardır sanırım :)

Successful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Umarım, bende maç sw var :) Birşey oldumu gelin ayarlarız. :)

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Önceki gün sıkıntıdan Cs kurdum, sxeyi kurar kurmaz bilgisayar acayip yavaşladı bilmem artık nolduysa bayağı sıkıntı çıkardı bana pişman oldum kaldırdım. Hevesim kursağımda kaldı :(

Successful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Önceki gün sıkıntıdan Cs kurdum, sxeyi kurar kurmaz bilgisayar acayip yavaşladı bilmem artık nolduysa bayağı sıkıntı çıkardı bana pişman oldum kaldırdım. Hevesim kursağımda kaldı :(
Hocam aslında bakarsanız şu sxeden nefret ediyorum. UCP diye birşey var sanırım. Hiç rastlamadım fakat inşallah artık bu sistem gelir ve hilesiz bir oyun görürüz.

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Hocam aslında bakarsanız şu sxeden nefret ediyorum. UCP diye birşey var sanırım. Hiç rastlamadım fakat inşallah artık bu sistem gelir ve hilesiz bir oyun görürüz.

oyunyöneticisi sunucularında UCP deneniyordu ne oldu sonraları hiç bir bilgim yok ama UCP'ye geçilse bile herşeyde olduğu gibi "inexinferis" sitesi bunada çare bulur :mrgreen:

Successful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oyunyöneticisi sunucularında UCP deneniyordu ne oldu sonraları hiç bir bilgim yok ama UCP'ye geçilse bile herşeyde olduğu gibi "inexinferis" sitesi bunada çare bulur :mrgreen:
Belki evet fakat çözmeleri epeyi bir zaman alıcaktır. sXe gibi dolandırıcı olmaz emin olun. Kendileri payas aracılığı Gh0s7 h4x yapıp satmazlar buna eminim.