Dertsizali
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,185
Bende diyorum sütler niye bu kadar güzel demekki bu yüzden ??????Midem kalktı...
Bende diyorum sütler niye bu kadar güzel demekki bu yüzden ??????Midem kalktı...
Kullanmayın ozamanŞu sosyal medya çıktı iq'su düşükleri görmekten bıktım.![]()
Kullanmıyorum zaten yine karşıma çıkıyor.Kullanmayın ozaman![]()
Temizlik imandan gelirMidem kalktı...
sütle temizlik olmaz israf oluyor.Temizlik imandan gelir
İnşallah öyledir yaArkadaşlar bakteri sebepli bozulur tüm sütler. Olası olarak ya bozuk sütten yapılmıştır, yada süt tozundan.
Hocam öyle ise bile süt toplama tesisinde o halde ne işin var ?Arkadaşlar bakteri sebepli bozulur tüm sütler. Olası olarak ya bozuk sütten yapılmıştır, yada süt tozundan.
Tipine bakınca normal karşılıyorum. Belkide firmayı karalamak için yaptı. Kaynak olmayan birşeyi adres hedef göstermek yanlış. Firmaya zarar vermek isteme ideolojisi varsa kişinin desteklemiş oluyorsunuz.
İmam böyle ise cemaat ne yapıyordur acaba ?Birde bunu yapan firmanın sahibi...
İmam böyle ise cemaat ne yapıyordur acaba ?
Ne alakası var sorabilir miyim ?Alkol de almış mı acaba ?
Gerçekten.Ne alakası var sorabilir miyim ?
Yok bazı arkadaşlar her şeyi alkole bağlıyorlar da. Şimdi bunu da alkole bağlamadan ben bağlayayım dedim. Yoksa alakası yok.Ne alakası var sorabilir miyim ?
Vay canınasütle temizlik olmaz israf oluyor.
Hocam küçük işletmeler hep böyledir. Kurumsal olmayan yerler hep böyledir. Yaşınıza istinaden tahmin edersiniz diye düşünüyordum. Ben malzeme konan yere asma yatak yapıp ertuğrul izleyenini gördüm ne diyeyim.Alkol de almış mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öyle ise bile süt toplama tesisinde o halde ne işin var ?
Birde bunu yapan firmanın sahibi...