Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Midem kalktı...
Tek kelime ile rezalet.??Bu rezilliğe imza atanı falakaya yatırmak lazım.??Midem kalktı...
Artık üretim yapamıyorlar. Yerleri mühürlendiAşağıdaki konulara bakınca süt nasıl içeceğim diye sordum kendime. Su kıtlığı başlayınca süt banyosuna mı başvurdular? Onu da geçtim, hâlâ orası üretim yapıyor mu?
Kıl falan çıkarsa iğrenmeye başlayabilirsinGerçekten şaka gibi ya. Birde internette paylaşıyor maharetmiş gibi.
Ayrıca daha dün süt aldık yoğurt yapmak için. Şimdi bu video aklıma gelip duracak. İnşallah iğrenmem.
Hocam süzüyorlardır, sonra satıyorlardır.Kıl falan çıkarsa iğrenmeye başlayabilirsin![]()
Birde bu video olmasaydı aklımızda böyle bir fikir oluşmazdı bilemezdik. Kim bilir hangi gıdalarda veya ürünlerde böyle durumlar var göremediğimiz şeyler.Hocam süzüyorlardır, sonra satıyorlardır.![]()
Aynen öyle. Göz görmeyince gönül katlanır diyerek yiyip, içiyoruz ama kimbilir nasıl yapılıyor, ne şartlarda yapılıyor.Birde bu video olmasaydı aklımızda böyle bir fikir oluşmazdı bilemezdik. Kim bilir hangi gıdalarda veya ürünlerde böyle durumlar var göremediğimiz şeyler.