Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Survivor'da arabayı kim aldı? Survivor'ın yeni bölümünde gerilim dolu anlar!

Survivor'da her hafta oynanan araba ödülü için bu hafta da heyecan dolu anlar ekranlara yansıdı. Araba ödülüyle birlikte hamburger ödül oyununun da yer aldığı Survivor'da, kazanan takımlar büyük bir efor sarf etti. Peki, Survivor'ın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, son bölümde yaşananlar ve 49. yeni bölüm fragmanındaki gerilim dolu anlar
Survivor 2019'da araba ödülü heyecanı vardı. Araba ödülü için Siyah ve Beyaz takım zorlu parkurda sonuna kadar mücadele etti ve bu büyük ödül için ter döktü. Gecenin sonunda oyunu kazanan kişi arabanın sahibi oldu. Öte yandan dün akşam bir de hamburger ödül oyunu yapıldı. Peki, Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? Araba ödülünü hangi yarışmacı aldı?
HAMBURGER ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor Türkiye Yunanistan’ın 48. bölümünde ödül oyunu oynandı. Survivor'da beyaz ve siyah takım ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ödül oyununu 10'a 8 beyaz takım kazandı ve araba ödüllü oyun öncesi büyük moral depoladı.
Öte yandan, ödül oyunu sonrası Dalaka ve Tony arasında tartışma çıktı. Tony ve Dalaka arasındaki tartışmada diğer yarışmacılar iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.
ARABA ÖDÜLÜNÜ BU HAFTA KİM KAZANDI?



Survivor Türkiye Yunanistan’ın 15 Nisan 2019 akşamı ekranlara gelen 48. bölümünde siyah ve beyaz takım araba ödülü için kıyasıya mücadeleye girdi.
Araba oyununda siyah takım 10’a 6 beyaz takım karşısında kazanarak "Siyah mı beyaz mı?" oyununa kaldı.
Oyunda Elpida ve Panagiotis finale kaldı ve Elpida oyunu kazanarak bu hafta arabanın sahibi oldu.


Kaynak: Hürriyet
 
Üst