Survivor Panorama Sunucusu Nur Tuğba Algül Kimdir?

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
LZzj0o.jpg


Ütopya gibi yarışma programları için hazırlanan Panorama programlarında sunucu olarak karşımıza çıkan Nur Tuğba Algül özellikle Survivor Panorama’yı sunması ile birlikte çok daha ön plana çıkmayı başardı.

Bayan sunucunun nereli ve kaç yaşında olduğu merak edilirken medya sektöründe görev alan başarılı sunucunun hayat hikayesi de ortaya çıktı. 15 Haziran 1983 yılında doğan Nur Tuğba Algül, Mersin'de ilk öğrenimini tamamladı. Üniversite için Balıkesir iline geçen Nur Tuğba Algül, burada aldığı eğitim ile birlikte ilk olarak NTV'de kariyerine başlama fırsatı elde etti.

Daha sonra Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada keşfedilen Nur Tuğba Algül, aldığı sunuculuk dersleri ile birlikte kendini bu alanda geliştirdi. Skytürk ve NTV gibi pek çok farklı kanalda görev alan Nur Tuğba Algül, son olarak 2014 yılında TV8’e transfer olarak burada görev almaya başladı. Daha çok TV8’de yayınlanan programlar için hazırlanan panoramaların sunuculuğunu yapan Nur Tuğba Algül, her gün öğle kuşağındaki programı ile ekranlara geliyor.
 
Üst