Ekran kartı sürücüsünü yüklediğimden beri ekranda güncel olarak donma problemi var.
Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda (Resim1)
Görüntü bağdaştırıcıları
AMD Radeon (TM) R5 M330
AMD Radeon (TM) R4 Graphics
bunlardan birini devre dışı bıraktığımda donma problemi düzeliyor ancak 2. bir sorun ortaya çıkıyor.
Oyunlarda FPS 2-4 arasında sabit kalıyor
Devre dışı bırakmadan oyuna girdiğimde FPS 88-76 oluyor donduğunda 24-14'e düşüyor tekrar yükseliyor.
Donma 2 saniyede 1 donuyor (aralıksız)
Is not a mouse problem, the display freezing happens with and without mouse moving.
If you disable on device manager (TM) R5 graphics, the stuttering stops, but that device is needed, then the pc will have a heavy fail.
Not : 1 saniye donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor. Eğer kassaydı ekran donduğu yerden devam ederdi. Sayacı açıp test ettim 1 2 burda dondu 4'den devam etti. Yani arka planda işlem yapıyor sadece görüntü donuyor diyebiliriz.
Testler:
DDU ile sürücüleri tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim olmadı.
BIOS Update yaptım.
2 people also have this question
Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda (Resim1)
Görüntü bağdaştırıcıları
AMD Radeon (TM) R5 M330
AMD Radeon (TM) R4 Graphics
bunlardan birini devre dışı bıraktığımda donma problemi düzeliyor ancak 2. bir sorun ortaya çıkıyor.
Oyunlarda FPS 2-4 arasında sabit kalıyor
Devre dışı bırakmadan oyuna girdiğimde FPS 88-76 oluyor donduğunda 24-14'e düşüyor tekrar yükseliyor.
Donma 2 saniyede 1 donuyor (aralıksız)
Is not a mouse problem, the display freezing happens with and without mouse moving.
If you disable on device manager (TM) R5 graphics, the stuttering stops, but that device is needed, then the pc will have a heavy fail.
Not : 1 saniye donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor. Eğer kassaydı ekran donduğu yerden devam ederdi. Sayacı açıp test ettim 1 2 burda dondu 4'den devam etti. Yani arka planda işlem yapıyor sadece görüntü donuyor diyebiliriz.
Testler:
DDU ile sürücüleri tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim olmadı.
BIOS Update yaptım.
2 people also have this question