Sürücüde disk yok.Lütfen Device\Harddisk4\DR6 Sürücüsüne bir disk takın!!!

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
35346607.jpg

Konu başlığında ve yukarıdaki resimde görüldüğü üzere böyle bir sorunla karşı karşıyayım, çözümünü bilen var mı?

Sorun çözüldü:
Sorunun kaynağı sxédir. bilginize duyurulur. :flowers:

Yardım eden türm arkadaşlara teşekkür ederim...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Virüslerden kaynaklanan bir durum senin çıkarılabilir aygıtlarından birine kendini yazmaya çalışıyor ama ulaşamadığı için bu hatayı veriyor tüm sürücülerdeki ve harici disklerdeki yada flash belleklerdeki Autorun.ini nesnesini sil yada virüs programı ile tarat

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aynen öyle. Bir Combofix olayı :D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Virüslerden kaynaklanan bir durum senin çıkarılabilir aygıtlarından birine kendini yazmaya çalışıyor ama ulaşamadığı için bu hatayı veriyor tüm sürücülerdeki ve harici disklerdeki yada flash belleklerdeki Autorun.ini nesnesini sil yada virüs programı ile tarat

HL.exe ininde varolan bir virüs mü acaba, sadece oyunu açtığımda böyle bir hata alıyorum ve oyunu oynayamıyorum... Bu arada konu açılmadan önce bilgisayar güvenli kipte NOD32nin en günceli ile tarandı, flash diskimi taramadım ama onuda şimdi taratayım...

Aynen öyle. Bir Combofix olayı :D

Combofix'i kullanmalımıyım?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Oyunda virüs olmasa bile bi yerlere bişey eklemek istiyor ve oraya ulaşamıyor dilersen oyunu yeniden kur bence düzelir

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
hl.exe Half life oyunun exe dosyası.Sanırım son zamanlarda Half life yi yüklemek istemişsin kurulum yarım kalmış.Eğer Cd den direk kurulum yaptysan CD i takıp ordan istenen dosyayı arattır 1 sefere mahsus bulduktan sonra düzelecektir sorun.:)Bu sorunla daha önce karşılaştım.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sorun çözüldü:
Sorunun ana kaynağını buldum sxé den kaynaklanıyormuş, onu açmayınca rahatlıkla oynayabiliyorum...

Bu arada bilgisayar komple bir bakımdan geçmiş oldu iyi oldu...

Yardım için koşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sorun çözüldü:
Sorunun ana kaynağını buldum sxé den kaynaklanıyormuş, onu açmayınca rahatlıkla oynayabiliyorum...

Bu arada bilgisayar komple bir bakımdan geçmiş oldu iyi oldu...

Yardım için koşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

SXE olmadan nasıl online oynayacaksın :) Sxe siz serverler hile kaynıyor :)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SXE olmadan nasıl online oynayacaksın :) Sxe siz serverler hile kaynıyor :)

Hileyle bile beceremiyorlar oyunu, :D bugün bi el attım 26 kişi içinde 1.yim (Pingim yüzün altında olduğu sürece)...:lol: Keşke ekran görüntüsünü alsaydım... :unsure: