Buradan sürücünüzü indirin.Ekran kartım AMD Radeon Vega 3 , işlemcimde AMD Ryzen 3 3200U
Smart Game Booster ve türevi (Driver Booster örnek olarak) sürücü güncelleme programlarını kullanmayın.
Sistemin modeli nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 151348
DriverIdentifier - Download
Download the latest DriverIdentifier setup file. DriverIdentieir Portable is also available.www.driveridentifier.com
Kurduğunuz sürücü update programını Revo Uninstaller ile kaldırın.
Kurulumu tamamladıktan sonra "Scan now" yazısına tıkla. Tarama bittiğinde yeni sekme açılacak ve sekme açıldığında linki buraya at.
Driver booster yanlış veya eski sürücüleri kurup performansını düşürür. O uygulamayı silin ve otomatik sürücü kurduğunu iddia eden programlar kullanmayın.
İşlemcinin ve ekran kartının sürücüsünü güncellemen yeterli. Modelleri neydi söyler misiniz? Windows+R'ye basıp dxdiag yazıp bakabilirsiniz.Şimdi bu linkteki güncellemeleri indirip kurucağım sadece değil mi? Başka yapacağım bir şey yok.
LENOVO Lenovo IdeaPad S145 (81UT) Drivers
The Lenovo IdeaPad S145 (81UT) is an affordable, everyday laptop designed for simple computing tasks. Featuring an Intel or AMD processor, a 15.6-inch display, and ample storage, it provides reliable performance for web browsing, document editing, and media consumption. With its slim design...www.driveridentifier.com
İşlemcinin ve ekran kartının sürücüsünü güncellemen yeterli. Modelleri neydi söyler misiniz? Windows+R'ye basıp dxdiag yazıp bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon link atmışsınız görmedim. Attığım linkteki sürücüyü indirmeniz yeterli. Başka bir sürücü kurmaya gerek yok.
Buradan sürücünüzü indirin.Ekran kartım AMD Radeon Vega 3 , işlemcimde AMD Ryzen 3 3200U
İşine yaradıysa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.Teşekkürler. İndirdim.
Yeni bir konu açın.Bir de oyunlar ara sıra takılıyor normal mi?