Önceden yoksa psikolojik olma ihtimali geliyor aklıma benim.Bir kaç gün önce evimden başka bir yerde kalmıştım kaldığım gün gece herzaman tualete gitme hissi vardı hiç kaybolmadi ama evde böyle bir durum yoktu bu durum piskolojikmi
Evt ayn hiç yoktu başka biyerde kaldığım zaman olduÖnceden yoksa psikolojik olma ihtimali geliyor aklıma benim.
Yok dediğiniz gece sıkPsikolojiktir muhtemelen, gece mi daha sık geliyor bu istek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde idrarınızın renginde,kokusunda farkettiğiniz bir anormallik var mı ?
Son günlerde sıvı tüketiminiz arttıysa bundan kaynaklı olabilir.Evt ayn hiç yoktu başka biyerde kaldığım zaman oldu
Yok dediğiniz gece sık
Bir kaç gün önce evimden başka bir yerde kalmıştım kaldığım gün gece herzaman tualete gitme hissi vardı hiç kaybolmadi ama evde böyle bir durum yoktu bu durum piskolojikmi
Uyanma yok uyuyamama var uyudunmu sıkıntı yok Ağrı'da yok bide avuç içi terleme var araştırdım bu ikisi psikolojik belirtiymis doğruysaSon günlerde sıvı tüketiminiz arttıysa bundan kaynaklı olabilir.
İdrar yolunuzda ağrı veya idrarınızı yaparken az ve sancılı geliyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir.
Gece uykunuzdan uyandırıyor ve sık aralıklarla idrar yapmaya kalkıyorsanız gizli diyabet olabilir.
Kan tahlili yaptırmanızda fayda var.
Muhtemelen psikolojik. Siz yine de bi ara kan tahlili yaptırın içiniz rahat etsin.Uyanma yok uyuyamama var uyudunmu sıkıntı yok Ağrı'da yok bide avuç içi terleme var araştırdım bu ikisi psikolojik belirtiymis doğruysa
SağolunMuhtemelen psikolojik. Siz yine de bi ara kan tahlili yaptırın içiniz rahat etsin.
Benim demek istediğim konu neden daha önce olmadida başka biyerde kaldığım gece oldişeker olabilir siz bence bir doktora danışın.
Sağolun
Benim demek istediğim konu neden daha önce olmadida başka biyerde kaldığım gece oldi
pardon yazdığınızı görmemişim. büyük ihtimal psikolojik. ama devam ediyorsa gene bir doktora görünün derim.Sağolun
Benim demek istediğim konu neden daha önce olmadida başka biyerde kaldığım gece oldi
bendede vardı hatta az idrarda vardı ama 1 hafta sürdü sonra geçti yemekden yada soğuktan olur pskolojik olacağını zannetmiyoumBir kaç gün önce evimden başka bir yerde kalmıştım kaldığım gün gece herzaman tualete gitme hissi vardı hiç kaybolmadi ama evde böyle bir durum yoktu bu durum piskolojikmi
Benimde az idrar yok kadarbendede vardı hatta az idrarda vardı ama 1 hafta sürdü sonra geçti yemekden yada soğuktan olur pskolojik olacağını zannetmiyoum