Yardım Sürekli kendiliğinden açılan medya oynatıcısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oskios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oskios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Daha öncede bu hata için bir konu açmıştım ama tam anlayamadım o zaman.
Şimdi ise PC’yi formatladığım halde devam ediyor kafayı yemek üzereyim. Sürekli açılan bir medya oynatıcısı var. Başlangıç uygulamalarına baktım herhangi bir değişik uygulama yok.

Bigdeadking_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Eğer medya oynatıcısı sürekli olarak kendi kendine açılıyorsa, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
"

1. Güncellemeleri kontrol et: Medya oynatıcısının yazılım güncellemelerini kontrol edin ve en son sürüme güncelleyin. Yazılım güncellemeleri, kararlılık sorunlarını çözebilir ve hataları düzeltebilir.
  2. Yapılandırmayı sıfırla: Medya oynatıcısının yapılandırmasını sıfırlayarak sorunu çözebilirsiniz. Ayarlar veya tercihler menüsünde bir seçenek olabilir. Yapılandırmayı sıfırlamak, önceki yapılandırmaları ve ayarları kaldırır ve varsayılan ayarlara geri döner.
  3. Medya oynatıcısını yeniden yükleyin: Sorun devam ediyorsa, medya oynatıcısını tamamen kaldırın ve ardından en son sürümünü resmi web sitesinden indirerek yeniden yükleyin. Bu, olası yazılım hatalarını gidermek için yardımcı olabilir.
  4. Program ekle veya kaldırdan Medya Oynatıcısını kaldırabilirsiniz."