Superonline'dan ilginç açıklamalar

Ali TEMEL

Profesör
Katılım
17 Kasım 2006
Mesajlar
4,654
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
1 mbit ile sürünüyorum. 8 mbite geçmeyi düşünüyorum ama hızı düşen arkadaşlar varmış ondan korkuyorum :) Ne yapacağımı şaşırdım :D
 

clients

Profesör
Katılım
25 Ağustos 2010
Mesajlar
3,082
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
aksam 6 dan sonra nete giriyorum cok fazlada kulalndıgım yok 20 tl fatura geldi kota aşşım bedeliymiş 6 gb ne cekmişim anlamadım sınırsıza geçtim bunlarla ugrasılmaz ya
hesap yapmayı bilmiyorlar analdıgım kadarıyla bunların hesabı düz mantık atıyorum 1gb lık tek dosya cekmeye kalktın %5i indi ve iptal ettin sanırım bu 1gb kotana işliyor ceksende cekmesende. yoksa 6 gb nasıl aşmısım . eskiden olsa anlardım video bile izlemkde zorluk cekıyorum . akşamları nete cok fazla girmiyorum. ve yuh diyorum.
 

Hakkı Alkan

Rektör
Admin
Katılım
2 Haziran 2005
Mesajlar
13,887
Reaksiyon puanı
2,155
Puanları
113
Bu arada bayramda dayımlara da uğradım. Ankara'da Batıkent'te. TTNET abonesi olan dayımlarda maksimum hız 0,8 megabiti gördüm. Durumu bilen Superonline, bayramın son akşamında 2 elemanı eve gönderdi. Açtık kapıyı, dediler 1 ay deneyin bedavaya, beğenirseniz devam edin aynı fiyata.

İmkan gerçekten de çok iyi aslında. Ben de dayıma test et önce kendi bağlantını sonra dene dedim. Speedtest denedim 0,8 megabit görünce hemen geç dedim Superonline'a ama bu sefer de taahhütlü abone olduğunu öğrendim.

O nedenle abone olurken de dikkat etmek lazım dostlar. 24 ay aboneliğe her zaman karşıyım.
 

bayneden

Asistan
Katılım
22 Şubat 2009
Mesajlar
298
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bu adsl ye ev telefonu olmadan ne zaman abone olabileceğiz..
Arkadşlarda hep bekliyor..
İşleri bana kalıyor :))
 

mustifanci

Asistan
Katılım
20 Ağustos 2008
Mesajlar
435
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Baktım bugün yine yalın adsl hiçbir yerde açıklama yok.en son maliyeden vergi oranı bekleniyordu.
 

hawkfire

Öğrenci
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Aman kardeşim, sakın ha öyle bir hataya düşmeyesiniz! Ben aldım ağzım yandı, taşındığım yerde hizmet verecek misiniz dedim. Başlattık aboneliği aradan 3 ay geçti taşındım. Taşındığım adrese 100 mt uzaklıkta menfezleri olduğu halde protokol yapmaya dahi gelmediler, aboneliğimi de taşımadılar. Alamadığım hizmetin bedelini ödüyorum şimdi. İki aydır boş beleş 55 TL ödüyorum. Aman sakın ha! Superonline Fiber mi aman ha! Dial-Up zamanında da biliyorum bunları ben o zaman da böyle ilgisiz alakasız bilgisiz bi yığın gübreyi toplamışlar müşteri hizmetlerinde çalıştırıyorlardı halen de aynı adamlara ne zaman hizmet vereceksiniz diye soruyoruz "Bilemiyorum" diye cevap veriyorlar yüzleri bile kızarmıyo üstelik bu cevabı bayisinden değil merkezinden alıyoruz düşünebiliyor musunuz bunlar soyguncu başka birşey değil milleti abone yapalım ama hizmet vermeden para kazanalım ne götürürsek kardır mantığında bir firma.
 

poyrazl

Asistan
Katılım
12 Şubat 2011
Mesajlar
226
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
SUPERONLİNE adı büyük gibi görünüyor..sakın aldanmayın...hele bir müşteri hizmetleri var allah kimseyi düşürmesin.. sonradan pişman olmak istemiyorsanız aman sakın diyorum...yaklaşmayın bile.. ben neler çektim bilemezsiniz. detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlara şikayetimvar.com sitesine bir göz atmalarını tavsiye ederim.
 
Üst