Superonline'da Lig TV Ücretsiz

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Süper Paket kampanyası kapsamında Lig TV'de maç heyecanı sezon sonuna kadar ücretsiz sunulurken, SüperNumara ile telefon görüşmeleri %40'a kadar indiriliyor.

Superonline, 10 Mbps'den başlayıp 100 Mbps'e varan hızlarda interneti, SuperPlay servislerini ve SüperNumara hizmetini ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya 31 Mart 2010 tarihine kadar devam edecek (Boru Hattı Sayesinde Hızlı İnternet Gelecek).
SüperPlay ile Lig TV yayınları sezon sonuna kadar ücretsiz: Superonline Fiber İnternet aboneleri, Superplay ile Lig TV'deki futbol maçlarını ve programlarını internette HD görüntü kalitesinde, canlı ve sezon sonuna kadar ücretsiz seyredebiliyor.
super_paket11265295330.jpg
Superonline, Fiber İnternet aboneleri için büyük avantajlar sağlayan yeni bir kampanya başlattı.  

Telefon Görüşmeleri %40 İndirimli
Superonline'ın telefon hizmeti SüperNumara ile şehir içi, şehirlerarası, uluslar arası ve GSM görüşmeleri herhangi bir sabit ücret ödenmeden, yüzde 40'a varan indirimlerle gerçekleşiyor. SüperNumara sahibi diğer abonelerle de 2010 yılsonuna kadar sınırsız ve ücretsiz konuşmak mümkün olacak (Fiber İnternet Üzerinden Canlı HD Yayını).

Modem ve Kurulum Superonline'dan
Telefon hattına ihtiyaç duyulmadığı için sabit ücret de ödenmeyen,100 Mbps'e varan hızlarda Fiber İnternete bağlanmak isteyen abonelere modem ve kurulumu Superonline tahsis ediyor.  Superonline'ın "Süper Paket" kampanyasında aboneler, tüm hizmetleri tek faturada alarak,  ayrı ayrı gelen faturaların yüküyle de uğraşmıyor.
:: LigTV'yi internet'den izler misiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ahh ah! bizim bizim orayada fiber hat döşesede Süperonline alsam diye bekliyorum...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Olsada bağlansak Konya'ya daha gelmesine 3 yıl var sanırım :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bence reklamı bırakıp faaliyet yapsınlar altyapılarını hızlandırsınlar millet sıraya girmiş (Bende dahil) superonline gelsin kaliteli hizmet alalım diye ama firma kağnı hızında ilerliyor

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Hayır lig tv'yi internetten hiç izlemedim...

andredossantos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 10 mbt Fiber internet üyesiyim. Lig tv kesin ücretsiz mi sezon sonuna kadar. Sonra fatura kabarık gelmesin. Eğer öyle ise fenerbahçe-diyarbakırspor maçıyla başlarım izlemeye.

---------- saat 14:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:30 eklenmişti ----------

Ben kasım ayında üye olmuştum.Kampanyadan Yararlanabilirmiyim acaba?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bizim orada alt yapı var ama ana-baba engelini geçemedi :D