Superonline yalın internet alacağım öneriler ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KBTr06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KBTr06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba internet almayı düşünüyorum önümdeki seçenek süperonline yalın adsl fiber yok burada :mad: ttnet deseler sövmeyen yok ona hem baya pahalı üstüne 15 tl sabit hat ücreti süperonlineda fiyat biraz daha düşük yalın seçme nedenim evde sabit hat yok bağlatmam imkansız bazı nedenlerden dolayı bahsettiğim kampanya şu : http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=47&d=yalin-adsl&t=1 şimdi bunun tahaddüt de 24 ay demiş 24 ay boyunca 60 lira tahaddüt bitince 78 tl mi vereceğim ? herhangibir ttnet gibi 15 lira kilitlerlermi bana ? 8 mbit kotasız 50 gb akk lı dediğim

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yalın internet erişim ücreti 15 tl'dir bütün sağlayıcılarda vardır bu ücret

KBTr06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim peki uydunet nasıl hemen karşımızda uydunet ofisi var bulunduğum yerdede var uydunet ama kablo tv yok tüplü tv den kullanıyoruz tv ihtiyaçlarını falan illahada kablo tv hizmetimi şart uydunet için ? bir anlatsan kafam karma karışık oldu

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
uyduneti bağlatabilmek için hattı geçmesi lazım 4440126 yı ararsan ayrıntılı bilgi alabilirsin

KBTr06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş şimdi arama gibi imkanım yok çünkü kontörüm yok bu kablo tv nasıl çalışır şuan çanaktan çekiyoruz yayınları tüplü üzerinden yani illa plazmamı olması lazım bu kablo tv için ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada uydunet hizmeti var il de

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Superonline kalite hizmet iyi 5 lira fazla olsun temiz olsun ama keşke fiber alt yapınız olsaydı iyidi .

vova

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yakın zamanda kuzenime Superonline adsl bağlattırdık süpermiş
59 tl yalın ADSL 8mb kadar 24 taahhütlü
bir defa bile kopma falan olmamış
hız testi 7mb gösteriyor

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar benim Uydunet ile olan sözleşmem bitti ve az önce Superonline dan aradılar. 2 yıl taahhütlü (hiçbir şekilde fiyat değişmiyormuş) 16mb 75gb akk karşılığında 64 lira teklif ettiler. 16mb hız yeri geldi mi 20-25'lere çıkabiliyormuş. Şimdi konunun özüne gelirsek;

- Bizim evde FoxCrimeHD, 24 Kitchen, FoxLifeHD gibi kanallar çok izlenir. Aboneliğim bittikten sonra Türksat ile telefonda yaptığım sözleşme gereği tüm teledünya kanalları açıldı ve 10mb 50gb akk'li nete 85 lira karşılığında evet dedim.

Sözleşmeyi bozsam ve sadece Teledünya üst pakete abone olsam ayda 19,5 lira ödeyeceğim. Bunun sonucunda sadece SinemaTV, SinemaHD gibi kanallar kapanacak, istediğimiz kanallar açık olacak. Superonline'a evet desem 64+19,5=83,5 lira ödeyeceğim.

Superonline'a geçmek buna değer mi ? Hizmet kalitesi nasıldır ? Kopmalar yaşanıyor mu ? Tecrübesi olanlar, veya yakınlarından duyanlar bana bilgi verebilirler mi ?