Superonline modem iade

007MertBond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar benim superonline ile taahhüt sürem bitti. Ben başka bir servis sağlayıcısına geçmek için iptal talebinde bulunmuştum fakat modem iadesi gerekiyormuş,modem ve parçaları ile ilgili bir sıkıntı yok ama modemin kutusunu geldiği zaman atmıştım. Ben şimdi modemi iade ederken kutu olmadığından dolayı almamazlık yaparlar mı?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
fiberden adsle geçiyorsun? yazık attan eşeğe binmek bu...

yeahbuddy00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
ttnetteyim şuan geçme kardeş.turkcellden vazgeçme.

007MertBond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ttnetteyim şuan geçme kardeş.turkcellden vazgeçme.
Turkcele başvurduktan 2 3 gün sonra gelip bağlamışlardı. Türk telekoma başvurdum 48 saat içinde randevu vermek için aranıcaksınız dedi 3gündür aramadılar. Türk Telekoma geçme sebebim ev telefonu+16mbps hız 200gb akk 83tl. Superonlinede 100gb akk var maksimum oda 75tl. Eğer Türk Telekom pazarteside aramazsa başvuruyu iptal edip burada devam edeceğim. Böyle ilgisizlik olurmu. Modem işinide sordum önemli değil dedi iptal birimindeki eleman daha teslim etmedim modemi bakalım pazartesiyi bekliyorum.

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Turkcele başvurduktan 2 3 gün sonra gelip bağlamışlardı. Türk telekoma başvurdum 48 saat içinde randevu vermek için aranıcaksınız dedi 3gündür aramadılar. Türk Telekoma geçme sebebim ev telefonu+16mbps hız 200gb akk 83tl. Superonlinede 100gb akk var maksimum oda 75tl. Eğer Türk Telekom pazarteside aramazsa başvuruyu iptal edip burada devam edeceğim. Böyle ilgisizlik olurmu. Modem işinide sordum önemli değil dedi iptal birimindeki eleman daha teslim etmedim modemi bakalım pazartesiyi bekliyorum.

Superonline’da şuan kullandığım paket ₺99,90 100MB hızında 175GB AKK var. Üstüne 4. Nesil AppleTV’de verdiler. Bence paketleri iyi incelememişsiniz. Bir de şu tarafı var ben haziranda geçtim şuan o paket’i bu fiyatta bulamazsınız biraz pahalı şuan.

007MertBond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Superonline’da şuan kullandığım paket ₺99,90 100MB hızında 175GB AKK var. Üstüne 4. Nesil AppleTV’de verdiler. Bence paketleri iyi incelememişsiniz. Bir de şu tarafı var ben haziranda geçtim şuan o paket’i bu fiyatta bulamazsınız biraz pahalı şuan.
Dostum fiber olmadan 16 üzerinde hızlı paket yok. ADSL paketlerine bakarsan görebilirsin. Bu arada bağladılar türk telekomdan 2ay oldu.

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Dostum fiber olmadan 16 üzerinde hızlı paket yok. ADSL paketlerine bakarsan görebilirsin. Bu arada bağladılar türk telekomdan 2ay oldu.

ADSL olduğunu belirtmemişsiniz. Ben fiber diye anladım. ADSL’de hepsi aynı sadece Turkcell’in ilgili güzel.