Superonline kullanıcısıyım verilen Huawei HG253 modemini kullanmaktayım yetersiz olduğundan bir ac modem almak istiyorum ama kullanılmaz diye bir şey duydum ne kadar doğrudur ?
Bu konu hala acıklıga kavusamadı ben de letgo dan modem alcam fiyatlar cok uygun ama superonline da kullanabilirmiyim olumlu ve acık bir bilgi bulamadım.
Genel kanı kullanılamaz. Wan Kullanıcı adım ve sifrem var.
Hg255s modem cok ramdımanlı degil.
Arkadasta zte modem var cok basarılı.
Bazı konuslarda mac kopyalamak gerekli deniyor.
Baglantıya gelen bi adamı yakalasam sorcam modem takarken merkeze hangi numarayı veriyorsunuz. Saf gibi sormadım iki defa gelmislerdi.
Bu sekilde flberde kendisi modem alıp kullanan birine denkgelsek nasıl yaptı anlatsa...
100 mpbs bende de var
Bina altyapısı en fazla 35 i destekliyor.
Kablo ile en fazla 25 oluyor.
Hele kablosuz 15 lerde.
Hg255s i begenmeyenler cogunlukta gibi
Hatta hg253s i daha stabil bulanlar var
Olayı cozemedik gitti?
telefon da varsa voip id dedikleri şey gerek ev telefonu var 2 dect ve kablolu teli sürüyor o hg253s onun aynısı gerek 600-1000TL fiyatları var...ona bakma ben süperonline'yi air5442 ile kullanıyorum.
zte zxhn h267a o kadar eski modem mi? şu an hangi modem markası modeli veriyorlar?Kullandirtmazlar o modem çok eski.
teşekkür ettimFiber icin hg253s yada hg255s veriyor superonline baska modemi kabul etmiyor kendi vermezse sifreyi vermiyor uyumlu olsada calismiyor genel sorun bu wifisi zayif modeme kaliyon sonunda.