• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Supernatural

En Sevdiğiniz Supernatural Karakteri

• Kullanılan toplam oy
    41

Tepelii

Asistan
İzleyenlerin Konuya Hemen Geleceğini Düşünüyorum..Tam 8 Sezonluk Mükemmel Bir Dizi ..Şahsen En Çok Sevdiğim Karakter "Sam" Ama Tercih Tabi :) Bekliyorum Supernatural Severleri Ve Yorumlarını :)

99175950.jpg

ne kadar sevdiğimher bölümünü beklediğim bir dizi olsada 8. sezon için vasatın üstünde gittiğini söylememe gerek yok bence konuyaları biraz daha geliştirseler fena olmaz derim

ne kadar sevdiğimher bölümünü beklediğim bir dizi olsada 8. sezon için vasatın üstünde gittiğini söylememe gerek yok bence konuyaları biraz daha geliştirseler fena olmaz derim

Aslında Haklısın Biraz Dağıldı Ama 7 Sezondan Sonrada Bırakamıyo İnsan :drool:

Dizi harbiden süperdi,
Ben başladığımda dizi 6. Sezondaydı,
Hergün 4 5 bölüm izleyerek güncel olarak yakaladım diziyi, 7. Sezona girdikten sonra o eski tadı alamamaya başladım ve 7. Sezonun ortasında bıraktım izlemeyi.

Castiel ve Dean.Ben diziyi 1-2 ayda bitirdim.6.sezonu pek beğenmedim onun dışında süper bir dizi.

Bende Castiel i favorim olarak görüyorum :) ama tabi Dean de var ikisi eşit bnm için ..

Bence JO, kendisini erkenden toprağa verdik acımız büyük ://

Supernatural_206_0060.jpg

BELA diyorum ve gidiyorum.Cehennem köpekleri yediydi ://

0000ek8b

ne kadar zamanlık bi tatile girdiler 1 ay oldu yeni bölümleri çıkmıyor

adamım dean ve castiel.. ikisinide seviyorum. karizma olduklarında karizma, komik olduklarında komikler,sırıtmıyorlar :)

Tüm karakterler dizinin ayrı renkleri . O yüzden tümünü seçtim ben:)

Geri