Supercell'den 3 Yeni Mobil Oyun Duyurusu Geldi!

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Mobil sektörün başarılı oyun şirketlerinden olan Supercell üç yeni mobil oyun geliştirdiklerini duyurdu! Daha önce Clash of Clan ve Clash Royale Oyunlarıyla Milyonlarca kullanıcıya ulaşan süpercell clash evrenini geliştirmek için 3 yeni clash evreni oyunun beta aşamasında olduğunu bildirdi.

clash-3-2436x1125.jpg

Duyurulan Oyunların İsimleri Clash Quest , Clash Mini ve Clash Heroes henüz oyunların ne zaman çıkacağı hakkında bilgi bulunmuyor. Tamamen kullanıcıların en çok hangi oyunu beğendiklerine göre hareket edeceklerini bildiren supercell beta testlerinde ilgi duyulan oyunu piyasaya süreceği biliniyor. Aşağıdan oyunların ne türde olduklarını kısa oynanış videolarını izleyebilirsiniz.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Mobil sektörün başarılı oyun şirketlerinden olan Supercell üç yeni mobil oyun geliştirdiklerini duyurdu! Daha önce Clash of Clan ve Clash Royale Oyunlarıyla Milyonlarca kullanıcıya ulaşan süpercell clash evrenini geliştirmek için 3 yeni clash evreni oyunun beta aşamasında olduğunu bildirdi.

Ekli dosyayı görüntüle 146181

Duyurulan Oyunların İsimleri Clash Quest , Clash Mini ve Clash Heroes henüz oyunların ne zaman çıkacağı hakkında bilgi bulunmuyor. Tamamen kullanıcıların en çok hangi oyunu beğendiklerine göre hareket edeceklerini bildiren supercell beta testlerinde ilgi duyulan oyunu piyasaya süreceği biliniyor. Aşağıdan oyunların ne türde olduklarını kısa oynanış videolarını izleyebilirsiniz.

CoC hala oynuyorum, ama sıktı diyebilirim. Yeni oyunlar iyi olur, ve hala karakterler aynı :D

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Hocam 3d oyun unreal engine ile gelistirildi oyunun kontrolü tamamen oyuncuda çeşitli haritalarda tekli ve çoklu olmak kurtulmaya çalışıyoruz yeni karakterlerde gelecekmiş clash Evrenine videonun son kısmında oynanış videosu var

Şuan en cok beğenilen Clash Heroes

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Hocam 3d oyun unreal engine ile gelistirildi oyunun kontrolü tamamen oyuncuda çeşitli haritalarda tekli ve çoklu olmak kurtulmaya çalışıyoruz yeni karakterlerde gelecekmiş clash Evrenine videonun son kısmında oynanış videosu var

Şuan en cok beğenilen Clash Heroes
Brawl Stars'ı anımsattı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brawl Stars'ı anımsattı?
Hani şu veled oyunu :D

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Şuan clash royale oynuyorum
Diğer oyunların
İnşallah kitlesi kötü olmaz

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Banada biraz anımsattı ama bağımsız bnce

Clash Royale 1.5 seneden fazla oynayıp sıkılıp bırakmıştım CoC oynamadım hiç
Hatırlıyorum.Bizim sınıfta herkes oynuyordu.(Ben hariç)Sınıf klanı kurmuşlardı.Her gün Coc konuşuyorlardı.Elde ettikleri galibiyetleri mağlubiyetleri envanterindeki eşyalara kadar bütün o 1 yıl oyunla geçti.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
zamanında clash of clansa sarmıştım ondan bıkınca artıık supercell oyunlarunı oynamıyom

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Aslında 3D bir Clash Of Clans 2 Yapsalar güzel olur

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Tutmaz bence hep orjinaller güzeldir
Bence tutar unreal engine ile gliştirilmiş bir 3d clash oyucularlarla etkileşim içinde olduğu için savascılar daha gerçekçi gözükürdü ne yaptıkları nasıl savaştıkları daha net gözükürdü gerçekçilik açısından iyi olurdu

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991