• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Süper Lİg de Şike Oldumu sizce ?

Bu sezon şaibelimi sizce

• Evet

Kullanılan: 7 18.9%
  • Hayır

Kullanılan: 23 62.2%
  • Hiç bi fikrim yok

Kullanılan: 2 5.4%
  • Anadolu takımını Şampiyon yapmazlar

Kullanılan: 5 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    37

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
capture4020928900.jpg

Daha erken ama....
BU sezon sizce temiz bi sezonmuydu yoksa şaibeli biz sezon mu oldu

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu sene gayet temiz bir sezondu...
Temiz olmasa GS ve FB şu an orada olmazlardı... onlardan başka şike şaibe yapacak kim var?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ne şikesi herşey harika gidiyor.Sivas yenilmiş olabilir ama rakibide düşme tehlikesi yaşıyor.

İnşallah son 3 haftada sonuca tesir edecek hakem hataları olmaz da bu söylentiler en aza iner..

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Türkiyede şike yapılmayan ENDER senelerden birini yaşıyoruz.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Evet seçeneğine sadece fener ve galatasarlılar tıklamıyodur umarım :D

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
şikesiz bir sezonun şaşkınlığı içersindeyiz

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
işte bu yüzdendir ki Beşiktaşımız lider ;)
Türk futbolunun lokomotifi Galatasaray.Galatasaray çok kötü olduğu için lig Beşiktaş ve Sivas arasında geçiyor.Bu kadroyla şampiyon olamamızın akla mantığa sığar yanı yok.Ligde şike olduğunu düşünmüyorum.Ama hakemler çok kötüydü.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Türk futbolunun lokomotifi Galatasaray.Galatasaray çok kötü olduğu için lig Beşiktaş ve Sivas arasında geçiyor.Bu kadroyla şampiyon olamamızın akla mantığa sığar yanı yok.Ligde şike olduğunu düşünmüyorum.Ama hakemler çok kötüydü.
kedi ciğer mundar

:)

Bu arada topladığınız nalların sayısını bildiriniz lütfen:)

Bu yorumun üstüne sakın eski defterleri açmayın.Gün bugündür..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kedi ciğer mundar

Benim herhangi bir çekememezliğim yok.Sene başında herkes Galatasaray'ı favori görüyordu.İlk yarının sonunda da en büyük favori bizdik.Ama ne olduysa ikinci yarının başında(aslında ilk yarının son haftası) oynanan Sivas deplasmanında oldu.

Ayrıca önceki mesajımda şike olduğunu düşünmüyorum,hakemler ekstra kötüydü dedim.Ayrıca hala iddia ediyorum,Galatasaray ilk yarının son haftalarındaki performansını sürdürse şimdiden şampiyonluğunu ilan etmişti.Şu an lig tam kör döğüşü gibi.Heyecanlı,ama kalitesiz.

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hakemler ilk yarı her maçta beşiktaşa kırmızı çıkarmasa bizde ilan etmiştik şampiyonluğu 5 hafta önce

GİGABYTE2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şike yok diyen adam ilk önce tuttuğu takımı söylesin..!!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
kedi ciğer mundar

Hacettepe ve Ankaraspor maçlarını alsak şimdi nasıl bir durum olurdu. hta1905 çok güzel açıklamış. Galatasaray kötü olduğu için sivasla beşiktaş arasında geçiyo şampiyonluk. Şu son haftalarda kaçtane fırsat kaçırdı GS kötü olduğu için.

ua_telli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir Galatasaray taraftarıyım.Ve bu sene hiç şike olmadı.Hep biz kendi elimizle verdik puanları.Tezgah mezgah yok yani.Galatasaray ve Fenerbahce nin çok kötü olduğu bir sezon yaşıyoruz.Bu iki klüp çok rahat ilk iki sırayı alabilirdi ama kendi elleriyle kaybettiler.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
Hacettepe ve Ankaraspor maçlarını alsak şimdi nasıl bir durum olurdu. hta1905 çok güzel açıklamış. Galatasaray kötü olduğu için sivasla beşiktaş arasında geçiyo şampiyonluk. Şu son haftalarda kaçtane fırsat kaçırdı GS kötü olduğu için.

amaan arkadaşım bizde fenere yenilmiş olmasaydık misalki simdi 5 puan fark vardı sivasla ilk yarıya kötü başlamasaydık kim bilir nerelerdeydik.. öyle şu olsaydı bu olsaydı şunu yenseydik surda hakem söyle etmeseydi ile yürümez bu işler tartışılacak bir yanı yok bence ben puan durumuna bakarım gerisi yalan...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
hemde nasıl oldu yoksa ankara nasıl sıvasa boyle dırenır kı. tesvık prımı gırla gıdıyor. temız sezonmus hıh

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Galatasaray Ve Fenerbahçe kötü olduğu için Beşiktaş ve Sivas şuan Bu kademedeler xD Beşiktaş hangi derbiyi aldı sölermisiniz ? :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265

Galatasaray Ve Fenerbahçe kötü olduğu için Beşiktaş ve Sivas şuan Bu kademedeler xD Beşiktaş hangi derbiyi aldı sölermisiniz ? :D

Bu ne bencil bir bakış açısıdır?GS kötüymüş diye BJK şampiyon oluyormuş.Olaylara sadece kendi penceresinden bakanların yorumları bunlar:)

Size göre GS iyiyse lig iyi kötüyse lig kalitesiz.pehh diyorum.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bu ne bencil bir bakış açısıdır?GS kötüymüş diye BJK şampiyon oluyormuş.Olaylara sadece kendi penceresinden bakanların yorumları bunlar:)

Size göre GS iyiyse lig iyi kötüyse lig kalitesiz.pehh diyorum.

lig kötü demedimki :D Sadece beşiktaş ve sivas geçtimiz haftalarda puan kaybetti eğer gs yada fb iyi olsaydı şuan durum çok farklı olurdu Galatasarayın ligin ilk sezonundaki performansı ile şuanki performansın arasında dağlar kadar fark var şuan ne sivas ne beşiktaş iyi oynuyor Ama yinede şampiyonluğa yakın oldukları için azimle oynuyorlar

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
hta1905 galatasarayın başına ne geldiyse fenerden geldi:D .admlar fenere bi yenilince tüm yıl kendine gelemiyo.:D

Şike olup olmaması taraftarın gözünde "kendi takımın başarısyla" ölçüldüğü için, tuttuğu takım lider olan kişiler şikenin olmadığını, benim gibi tutuğu takım başarısız olanların gözünde ise Çok Büyük Şikelerin döndüğünü söyleyebiliriz:D

Bir örnek vermek gerekirse. Türkiye kupasında şimdiye kadar şike yoktu(Bu yıl için) ama olaki çarşamba günü yenilirsek kesin şike vardır:D

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şike falan yok. Ama sivasın hocası biraz şike istiyor sanırım. Diyorki; bize karşı var gücüyle oynadılar. O zaman sende var gücünle oyna, yenebiliyorsan yen.

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence ne şike var nede iyi oynuyan bi takım var gs ligin ilk yarısında favori takımdı ama ne olduysa sivas macında oldu üzüldügüm tek şey acaba seneye şampiyonlar liginde ilk iki takım ne yapcak cok merak edıyorum 8 taneden fazla yemeden gelceklermi

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
" Beşiktaş hangi derbiyi aldı ? " sorusuyla her şeyi özetliyoruz.

( TazzzY 'ye selamlar :D )

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Beşiktaş derbi kazanamadıysa siz de diğer maçları kazanamadınız.Zaten FB ve GS kavgalı derbiden sonra ligten de hayattan da koptular:DÇünki iki takım için bu derbi şampiyonluktan da önemli.

Derbileri kazanamasak da arkadan nal toplayanlara selam olsun:D

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sike mike yok aksana herkez oolur olmz puan kaybediyo

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok nadir de olmuştur ama şöyle bir bakınca temiz gözüküyor aslında.