Nnetmaniaa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 7
Daha erken ama....
BU sezon sizce temiz bi sezonmuydu yoksa şaibeli biz sezon mu oldu
işte bu yüzdendir ki Beşiktaşımız liderTürkiyede şike yapılmayan ENDER senelerden birini yaşıyoruz.
işte bu yüzdendir ki Beşiktaşımız lider![]()
Türk futbolunun lokomotifi Galatasaray.Galatasaray çok kötü olduğu için lig Beşiktaş ve Sivas arasında geçiyor.Bu kadroyla şampiyon olamamızın akla mantığa sığar yanı yok.Ligde şike olduğunu düşünmüyorum.Ama hakemler çok kötüydü.işte bu yüzdendir ki Beşiktaşımız lider![]()
kedi ciğer mundarTürk futbolunun lokomotifi Galatasaray.Galatasaray çok kötü olduğu için lig Beşiktaş ve Sivas arasında geçiyor.Bu kadroyla şampiyon olamamızın akla mantığa sığar yanı yok.Ligde şike olduğunu düşünmüyorum.Ama hakemler çok kötüydü.
Benim herhangi bir çekememezliğim yok.Sene başında herkes Galatasaray'ı favori görüyordu.İlk yarının sonunda da en büyük favori bizdik.Ama ne olduysa ikinci yarının başında(aslında ilk yarının son haftası) oynanan Sivas deplasmanında oldu.kedi ciğer mundar
Bu arada topladığınız nalların sayısını bildiriniz lütfen
Bu yorumun üstüne sakın eski defterleri açmayın.Gün bugündür..
kedi ciğer mundar
Bu arada topladığınız nalların sayısını bildiriniz lütfen
Bu yorumun üstüne sakın eski defterleri açmayın.Gün bugündür..
Hacettepe ve Ankaraspor maçlarını alsak şimdi nasıl bir durum olurdu. hta1905 çok güzel açıklamış. Galatasaray kötü olduğu için sivasla beşiktaş arasında geçiyo şampiyonluk. Şu son haftalarda kaçtane fırsat kaçırdı GS kötü olduğu için.
Hacettepe ve Ankaraspor maçlarını alsak şimdi nasıl bir durum olurdu. hta1905 çok güzel açıklamış. Galatasaray kötü olduğu için sivasla beşiktaş arasında geçiyo şampiyonluk. Şu son haftalarda kaçtane fırsat kaçırdı GS kötü olduğu için.
Galatasaray Ve Fenerbahçe kötü olduğu için Beşiktaş ve Sivas şuan Bu kademedeler xD Beşiktaş hangi derbiyi aldı sölermisiniz ?![]()
Bu ne bencil bir bakış açısıdır?GS kötüymüş diye BJK şampiyon oluyormuş.Olaylara sadece kendi penceresinden bakanların yorumları bunlar
Size göre GS iyiyse lig iyi kötüyse lig kalitesiz.pehh diyorum.
malesef lig 6 takımdan oluşmuyor, küçük takımları yenin sizde kardeşim o zaman