Sun Virtualbox Ekran Kartı Tanıtma Sorunu?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar Windows 7 Kullanmaktayım Sun VirtualBox Kurdum Ardından Windows Xp Sp2 Kurdum Ekran Kartı Driver Yok Gösteriyor Acaba Nasıl Tanıtıcam Cd Yüklemeye Çalıştım Olmadı Sun VirtualBox Hakkında Pek Bilgim Yok Yardımcı Olursanız İyi Olur

Ekran Kartı: Zotac 9500 Gt :huh:

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
virtual box ı çalıştır windows xp yi aç. aygıtlar kısmından misafir eklentilerini (guest addition) yükleyi seç. yükleme yapılsın (sanal makineye yapacak yuklemeyi) sanal makineye restart at. ekran kartını tanıyacaktır.
Not: ekran kartı sanal makinede Zotac 9500 Gt olarak gözükmeyecektir. sonuçta sanal makine ayrı bir bilgisayar ve farklı donanımlar var.
enkran kartı virtual box graphic adapter olarak görünecektir.
kolay gelsin

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Eyvallah Oldu Teşekkürler..

4d3w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da yardımcı olablr misnz ? Ben de virtualbox ile win 7 kurdum kendi bilgisayarımın işletim sistemi de win 7 ekran kartını nasıl tanıtıcam ve güncelliycem ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Virtualbox veya benzeri hiçbir uygulamaya ekran kartı tanıtamazsınız. Kurduğunuz işletim sistemini çalıştırdıktan sonra yukarıda aygıtlar yazıyor, oraya tıklayın, ardından misafir eklentileri yükleye basın.

erfa61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a. bılgısayarımda win 7 kurulu ancak dvr kartım bu ısletme sıstemınde calısmıyor bende VirtualBox dıe sanal bı xp kurdum ama ondada dvr kartını tanıtamadım aygıt yonetıcısınden felan gormuyor nasıl tanıtabılırım ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
[MENTION=259900]erfa61[/MENTION]
Daha önce hiç dvr kartı denemişliğim yok şöyle bir öneride bulunuyum:
Sanal XP'yi çalıştırın. Aşağıda CD simgesinin sağında bir simge var. Ona tıklayıp listeden kartı bulup seçin. Gözükmüyorsa Virtualbox'u yeniden kurun, kurulum sırasında USB sürücülerini yüklediğinizden emin olun. Hâlâ gözükmüyorsa yapacak bir şey yok çünkü bazı aygıtları çalıştıramıyoruz.

erfa61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soyle bısey var dvr kartın usb suruculerıyle bı baglantısı yok dogrudan anakarta ekrankartı gıbı ama yınede tesekkurler ılgılendıgın ıcın :((