Sultanlara Kore-Çin tezgahı!

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Filenin Sultanları'nın yer aldığı B grubunda dün yapılan Çin - Güney Kore maçında ortaya çıkan sonuç şike kuşkularına yol açtı.

voleybolll.jpg


Son maçlar öncesi Londra'da karşı karşıya gelen Çin ve Güney Kore, maç beş setle tamamlandığı takdirde ele ele gruptan çıkacaktı. Maç sonu skor tabelası Çin lehine 3-2'yi gösterirken, Güney Kore de yenilmesine rağmen aldığı bir puanla gruptan çıkmayı garantiledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin ilk sorusu maç öncesi bir anlaşma yapılıp yapılmadığı yönünde oldu. Çinli antrenör Yu Juemin, yalnızca "hayır" demekle yetindi. Maça ilişkin değerlendirmesinde kazanmak için var güçlerini ortaya koyduklarını söyleyen Yu, Wang Yimei'in sakatlığının takımı kötü etkilediğini, ancak sahaya çıkan oyuncuların çok iyi oynadıklarını ifade etti.

FENERBAHÇELİ YILDIZ KONUŞTU

Güney Kore Antrenörü Kim Hyung Sil ise, "Böyle bir anlaşma yapmadık" diyerek, Çin'den olduğu gibi Türkiye'den de bir puan aldıklarını kaydetti.
Güney Kore'nin Fenerbahçeli yıldızı Kim Yeon-koung da şike iddiasını reddetti. Yalnızca kazanmayı düşündüklerini söyleyen yıldız oyuncu, "Bu maçı kazanmak için başından sonuna kadar elimizden gelen çabayı harcadık. Bir puan aldığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

BADMİNTONDA SKANDALA YOL AÇMIŞLARDI

2012 Londra Olimpiyatları'nda farklı gruplarda mücadele eden iki Çin takımının birbiriyle eşleşmemek için başlattığı "mağlubiyet" çabası, üç ülkeye pahalıya patlamıştı.

Çinli Wang Xiaoli-Yu Yang ve Güney Kore'den Jung Kyung Eun-Kim Ha Na arasında oynanan grup karşılaşmasında her iki takım oyuncularının maçı kaybetmek için elinden geleni yapması bardağı taşırmıştı. Maç sonrası toplanan Uluslararası Badminton Federasyonu, Olimpiyat ruhuna aykırı davrandıkları gerekçesiyle dört Koreli, iki Çinli ve iki Endonezyalı badmintoncuyu jet hızıyla oyunlardan diskalifiye etmişti.





Kaynak
 

neskalii

Profesör
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
3,932
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
Yaş
38
Geçenlerdede galiba bi boks maçında şike yapmışlar ne biçim olimpiyatsa ..!!!
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
kim ne derse desin, biz kendimize bakalım. grand prixde yendiğimiz çine olimpiyatlarda 3-0 yenildik. 5 maçta 2 galibiyet alabildik.
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Bir şike de bizim içimizde var.

Toksoy yazan 8 numaralı kızın tüm maçlarını (milli maçlarını) izleyin.Ne dediğimi anlarsınız.
 

crewd0x

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
2,970
Reaksiyon puanı
27
Puanları
38
Kusura bakmayın da bu yüzden onları suçlayamayız. Gideceksin ya ABD Voleybol takımını yeneceksin, ya da Brezilya ya kaybetmeyeceksin.Bu kadar açık. Kendi işimizi kendimiz göremedik
 

TBM

Dekan
Katılım
28 Ekim 2008
Mesajlar
6,587
Reaksiyon puanı
358
Puanları
83
biz olimpiyatlara gitmeyelim ya fiyaskoyuz resmen
 

efe77

Asistan
Katılım
27 Mayıs 2012
Mesajlar
395
Reaksiyon puanı
38
Puanları
28
Elenmenin sorumlusu Marco Aurellio Motto dur. Yeni bir antrenör ile yola devam edilmelidir. Çin mağlubiyetinin sorumlusu olan bu şahıs ile yollar ayrılmalıdır.
 

uma350

Profesör
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
4,411
Reaksiyon puanı
70
Puanları
0
Güney Kore ye vermeyeydin o zaman bir puanı.Yenildikten herşey bittikten sonra sağa sola çamur atmanın bir alemi yok.

Sen üzerine düşeni hakkıyla yapta o işlere sonra bakarsın.Hayret birşey ya.
 

dadaist

Profesör
Katılım
18 Eylül 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
lig, kupa, avrupa, grand prix, olimpiyat... bu kızlar senelerdir neredeyse boş geçmeden sürekli kamplardalar. sizin çok değerli birkaç saatinizi kaybetmenize yol asçtılarsa kusura bakmayın da iki tweet atıp facebook'ta kazandık diyesiniz diye maç yapmıyorlar. olimpiyatlara seçilmiş olmaları zaten olağanüstü bir başarı. tüm spor dallarında sürekli finaller oynuyormuşuz da kaybetmişiz gibi televizyonlarda yorum yapanları da anlamıyorum. daha düne kadar doğru düzgün antreman yapacak tesis yokken bu kızlar büyük başarılar kazanmışlardı. her haltı da biliyor gibi yorum yapmayın da bir kere alkışlayın önce.
 

sefircan

Asistan
Katılım
11 Aralık 2011
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu çinliler değilmi koskoca orta asya türklerini tam 1000 yıl boyunca savaştırmış,düşman etmiş birbirine katmış,karıştırmış. bu meymenetsiz çinlilerden herşey beklenir .
 
Üst