Şubat’ta Terör Saldırısı Olacak Diyen Başak Sayan Kimdir?

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
zaXNk4.jpg


Türkiye'de meydana gelecek terör saldırıları ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yapan Başak Sayan, oldukça dikkat çekti.

Twitter hesabını etkin bir şekilde kullanan Başak Sayan, bugüne kadar dizilerde aldığı rollerle dikkat çekiyordu. Pek bilinmese de astroloji ile yakından ilgilendiğini söyleyen Başak Sayan, Şubat ayına dair önemli uyarılar yaptı.

Şubat Hareketli Geçecek

Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yeni bilgilerde özellikle 26 Şubat tarihinde ciddi bir terör saldırısının olacağını söyleyen Başak Sayan, 20 ile 28 Şubat arasında astrolojide çok özel dönemlerinin yaşanacağını söyledi.

Mars ile Uranüs'ün birleşeceği bu dönemlerde farklı gelişmeler yaşanabilir diyen Başak Sayan, yaptığı açıklamalarda 11 Şubat tarihine dikkat çekti. 11 Şubat ile farklı olayların yaşanmaya başlayacağını söyleyen Sayan, özellikle en büyük olayların 20 Şubat ile 28 Şubat arasında yaşanacağını belirtti.

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımları ile birlikte kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başaran Başak Sayan, bu mesajların ardından internet üzerinden de en çok aranan isimlerden birisi oldu.

Başak Sayan Kimdir?

1977 yılında doğan Başak Sayan, özellikle oyunculuğa yönelik aldığı eğitimleri ile birlikte bu alanda yer almayı başardı. Eğitim gördüğü yıllardan itibaren özel televizyon kanallarında çalışmaya başlayan Başak Sayan, hem kamera arkasında hem de kamera önünde yer aldı. Oyunculuğunun yanı sıra kitap yazan ve edebiyatla ilgili olan Başak Sayan, astrolojiyle de yakından ilgileniyor.
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Fala inanma falsız da kalma derler ama inanmıyorum ben dediklerine.
 
Katılım
7 Şubat 2017
Mesajlar
214
Reaksiyon puanı
46
Puanları
28
Boş haber ya... Şu ülkede zaten 2-3 yıldır patlamalar bombalar terör vs. gün geçtikçe artıyor bu tarz yorumlar yapmak milleti germek dışında bir şey değildir aksine başına iş bile açar.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Editör @Hakan Göçmez, uzun zamandır dikkat ediyorum, siteyi belki hit getiren ama aynı zamanda çöplüğe çeviren tuhaf tuhaf konulara garkettin. Bir teknoloji sitesinde olması gerekli bir haber mi bu şimdi? Biraz ciddiyet lütfen kardeşcağız, ciddiyet biraz!
 

Son mesajlar

Üst