TheMetehan06
Asistan
Arkadaşlar yarın çıkıp iPhone 7 32 gb sürümü satın alacağım ama şu dolar yok mu dolar... 2 hafta önce tüm teknoloji mağazalarında 2999₺ olan iPhone 7 geçen hata 200₺ zamn yemiş. (E tabi dolar 3.5den 4.90a fırladı) ben kendimi yarın iPhone alacak şekilde hazırladım yani bu cihaz 3299₺ de olsa alıcam mecbur çünkü telefona ihtiyacım var kenarda 3000₺ var ve çıkabileceğim maksimum miktar da zaten 3199₺ yani Plus modeli zaten bana ulaşılmaz ama korkum şu dolar geri 3.5'a düşer de benim elimdeki cihaz çat diye 200 300₺ değer kaybeder mi? Şu sıralar iPhone 7 almaya uygun mu yoksa fiyat konusunda biraz daha mı sabırlı olmak gerek (2 yıl sabrettim ama 2 gün daha bekleyebilir miyim bilemiyorum şuan telefona ihtiyacım var) Görüşlerinizi bekliyorum.
Cihazı teknoloji marketlerinden birisinden alacağım ve internetten almam söz konusu dahi değil. Sıfır düşünüyorum ve ikinci ele kesinlikle sıcak bakmıyorum.
Lütfen "Plus modele yönel" gibi yorumlar yapmayın zira alabilsem plus modeli alacaktım ama para yok işte
Cihazı teknoloji marketlerinden birisinden alacağım ve internetten almam söz konusu dahi değil. Sıfır düşünüyorum ve ikinci ele kesinlikle sıcak bakmıyorum.
Lütfen "Plus modele yönel" gibi yorumlar yapmayın zira alabilsem plus modeli alacaktım ama para yok işte