Mali654987
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 379
soru bu bana 3100 tl fazla geldi kameraya o kadar önem veren birisi değilim o yüzden kamerayla ilgili sıkıntı olacağını zannetmiyorum
soru bu bana 3100 tl fazla geldi kameraya o kadar önem veren birisi değilim o yüzden kamerayla ilgili sıkıntı olacağını zannetmiyorum
neden xioami türkiye garantili yok ona dikkat etmedim bence güzel telefonArtık alınmasını önermem. Poco'lar zaten ithalatçı garantili, o da garanti yok gibi bir durum. OnePlus 7'ye bakmanızı öneririm. Şuanki fiyatlardan tam emin değilim ama 3300 civarına kayıtlı satılıyordu. Ayriyeten daha uyguna(2500) kayıtlı K20 Pro da bulunuyor.
Almadıysan oneplus 7 düşünebilirsinSoğutması muhteşem ayrıca snapdragon 845 işlemcisiyle bir sorun çıkaracağını sanmam telefon sıfır kutusunda mı geldi?
neden xioami türkiye garantili yok ona dikkat etmedim bence güzel telefon
oneplus 7 fiyat bulamadım nereden alıyorsunuzAlmadıysan oneplus 7 düşünebilirsin
sonuçta snapdragon 845 var mi9t de sanırsam yokÖzellikleri falan iyi ama Xiaomi yakın fiyatlarda daha iyi telefonlar çıkardığı için telefon alırken çok araştırma yapmak gerekiyor. Pocophone F1 şuan alınmaz 3000TL bir fiyatı var bence değmez. O fiyata daha iyi telefonlar var.
bana göre biraz düşük bir cihazilk çıktığında neredeyse bedavaydı bu kadr artış yüzünden alınmaz, seni de Xiaomi not 8 pro kafilesine bekliyoruz +)
oneplus 7 fiyat bulamadım nereden alıyorsunuz
oneplus 7 fiyat bulamadım nereden alıyorsunuz
Güncel fiyatlar galiba 4500+ tl onun yerine bütçe dostu huawei nova 5t de olabilir 3500 civarı bir fiyat etiketi var
Pocophone F1'in Türkiye garantili olanları Xiaomi Türkiye mağazalarında vardı diye hatırlıyorum. Şuan Xiaomi TR bu cihazın satışını yapmadığı için ithatlatçı garantili olanlar kalmış olabilir.Pocophone başından beri Hindistan pazarı için ürün çıkaran bir alt marka.
AynenArtık alınmasını önermem. Poco'lar zaten ithalatçı garantili, o da garanti yok gibi bir durum. OnePlus 7'ye bakmanızı öneririm. Şuanki fiyatlardan tam emin değilim ama 3300 civarına kayıtlı satılıyordu. Ayriyeten daha uyguna(2500) kayıtlı K20 Pro da bulunuyor.
A71 de alınabilir.Mi 9t
Op 7t
Mi mix 2s
Bunlar daha mantıklı
Pocophone F1'in Türkiye garantili olanları Xiaomi Türkiye mağazalarında vardı diye hatırlıyorum. Şuan Xiaomi TR bu cihazın satışını yapmadığı için ithatlatçı garantili olanlar kalmış olabilir.
kaç tlEğer istanbuldaysanız doğubankta mağazaları bulunuyor. İstanbul dışında oturuyorsanız iletişime geçerek güvenilir satıcılardan alabilirsiniz. Çin Pazarı isimli facebook grubunda bir sürü satıcı var.
kaç tl