Şu şartlar nasıl?

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
İlk öncelikle MERHABA VE isyankar değilim :D
1400 TL
Ortalama 330 TL TİCKET YEMEK KARTI(GÜNLÜK 14 DÜŞÜYOR)
Sabah 8:30 da başlıyor( Ama bir yere gidip başlamamız 9 :30 buluyor)
Çoğu gün 6 -6:30 kadar bitiyor..nadir olsa da 8 de olabiliyor.
Cumartesi full...
Sizce nasıl...Yaşım 17 ve asansör işi..Yorucu değil...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
1400 TL
Cumartesi full...

Asansör tamircisimi?

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
1400 TL
Cumartesi full...

Bu işi geçici olarakmı yapıcaksınız yoksa süreklimi

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
O zaman dalga geçmeden cevap ver madem anlıyorsun ya emekten..
Ya dostum troll olmayı da beceremiyorsun, bu konuyu açma sebebin neydi? Milletin ne demesini bekliyorsun yani, senin yaptığın iş bizi niye ilgilendiriyor? Eğer gerçek cevabımı merak istiyorsan baya leş bir iş.

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
17 yaşında olduğunu düşünerek yaz tatilini değerlendirme amaçlı çalışacağını düşünüyorum kardeşim. Eğer bu şekildeyse girebilirsin, hem paranı kazanır istediğin bir şeyler varsa alırsın hem ailene yük olmazsın.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
yaz tatili için değil..Temelli çalışıyorum..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ya dostum troll olmayı da beceremiyorsun, bu konuyu açma sebebin neydi? Milletin ne demesini bekliyorsun yani, senin yaptığın iş bizi niye ilgilendiriyor? Eğer gerçek cevabımı merak istiyorsan baya leş bir iş.
Sivil hayatta bu lafları edemeyeceğin insanlara sanaldan da yazma..Ayrıca beğenmiyorsan niye yazıyorsun konuya?

Son düzenleme:

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
yaz tatili için değil..Temelli çalışıyorum..
Temelli çalışıyorsan eğer şunu bilmelisin ki bu tarz işlerle, bu paralarla çalışarak Türkiye'de bir gelecek kurman zor. Yol yakınken okumaya yönelmeni tavsiye ederim. Daha yaşın 17 madem, yapabilirsin. İmkanım yok diyorsan sevgili kardeşim, hem oku hem çalış. Belki zorlanırsın ama ileride şükredersin. İstemiyorsan eğer bu dediğimi kendine ustalık yapabileceğin, yükselme şansın olan bir meslek edin en kısa süre içinde. Maaşının asgari ücrete bağlı olarak değilde yaptığın işe bağlı olabileceği bir meslek. Anlatabildim diye düşünüyorum, hakkında hayırlısı olsun.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Temelli çalışıyorsan eğer şunu bilmelisin ki bu tarz işlerle, bu paralarla çalışarak Türkiye'de bir gelecek kurman zor. Yol yakınken okumaya yönelmeni tavsiye ederim. Daha yaşın 17 madem, yapabilirsin. İmkanım yok diyorsan sevgili kardeşim, hem oku hem çalış. Belki zorlanırsın ama ileride şükredersin. İstemiyorsan eğer bu dediğimi kendine ustalık yapabileceğin, yükselme şansın olan bir meslek edin en kısa süre içinde. Maaşının asgari ücrete bağlı olarak değilde yaptığın işe bağlı olabileceği bir meslek. Anlatabildim diye düşünüyorum, hakkında hayırlısı olsun.
çok sağol abi....Okusam daha iyi demi kendi elimle mahvettim zaten okul hayatımı...Zaten el becerimde yok...

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
çok sağol abi....Okusam daha iyi demi kendi elimle mahvettim zaten okul hayatımı...Zaten el becerimde yok...
Kesinlikle daha iyi. Şuan kazandığın paralaları nargile kafelerde seri köz isterken keyifle harcayabilir, bir yandanda aileme yük olmuyorum nasılsa diye düşünebilirsin belki ama ileride kendi evine çıktığında yada bir aile kurmak istediğinde hayattaki bazı şeylerden mahrum kaldığında üzülmeye başlayacaksın. Tabii ki herkes lüks yaşayacak diye birşey yok ama standartları yakalamakta senin elinde. En kısa zamanda kendine bir hedef belirleyip o yolda yürümeye başla. Diplomalı işsizlerde çok evet ama diploman yoksa belli bir seviyenin üstünde bir iş bulma imkanında yok, bunu denemek zorundasın. Geç kalmadın merak etme. Üniversitede aynı sınıfta 25-26 hatta 30'lu yaşlarda adamlarla okuyoruz biz. Onlar bile kovalıyor yani hala. Anladığım kadarıyla babandan kalacak bir paranda yok aynı benim gibi. Maalesef bizim gibilerin okuyarak bir yerlere gelmekten başka bir çaresi yok. Başarılar dilerim.

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192

30 yaşında üniversiteye girenler varken 17 yaşında daha hiçbirşey için geç değil.. Tavsiyem hedefini belirle bu hayatta ne istiyorum ben ne olursam mutlu olurum diye.. Sonra çalışmaya başla konuları internetten halledebilirsin çok iyi hocalar var.. Sıkışırsan özel ders al olmadı bende üniv. sınavına hazırlanıyorum ben hertürlü tavsiyeyi verebilirim..Dershaneyede yazılabilirsin veya temel liseye geçebilirsin..Şuan aslında internette o kadar iyi hocalar varki inan dershaneye bile gerek yok ..Sen yeterki uğraş kardeşim ben bunu istiyorum diyip ona kitlen inan çok daha mutlu olucaksın çalışırken zevk alıcaksın...

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Asansör işi yorucudur. Tecrüben yoksa sıfırdan çıraklık yaparsın sigorta olması önemli.
İmkanın varsa oku ileride şükür edersin şu devirde okumamakla hata yapma hayatını asgari ücretle çalışmani onermem :)

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Üstteki arkadaşa katılıyorum şansını dene üniversite kazanmaya çalış mühendislik üzerine olabilir nerede olduğu ve taban puanı önemli değil. En kötü ihtimalin 2 senelik bir üniversite olsun. İçinde bulunduğun durumu tahmin edebildiğim için yazmak istedim.

Son düzenleme:

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Bence de oku en azından diploman olur ve tecrübe kazanırsın. Bu iş yaşın için iyi ancak paraya şu an ihtiyacın yoksa temelli girme okuluna devam et.