Şu kokoşlara bakın hele...

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu kadar cahillik anca okumakla olur.

pabucumun üniversitelileri.

zatialim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
utanıyorum böyle insanlarla aynı havayı paylaştıgım için..

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hepsi saçma değil sadece Ezandan rahatsız olan kadın saçma konuşuyor diğerleri doğru konuşuyor.Ezandan rahatsız olan kadını Kınıyorum !

zatialim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-BeSTe- dedi ki:
hepsi saçma değil sadece Ezandan rahatsız olan kadın saçma konuşuyor diğerleri doğru konuşuyor.Ezandan rahatsız olan kadını Kınıyorum !
Hangileri dogru beste?

heyula07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biz bunlara kısaca "dinozor beyinli" diyoruz arkadaşlar.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kur'an da türbanın adının geçmediği
İmam hatip liselerinin yanlış olduğunu oradan ne kadar öğrenciyi doğru şekilde alırlarsa iyi olacağını düşünüyorum . Bu benim düşüncem :) teşekkürler

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
-BeSTe- dedi ki:
İmam hatip liselerinin yanlış olduğunu oradan ne kadar öğrenciyi doğru şekilde alırlarsa iyi olacağını düşünüyorum . Bu benim düşüncem :) teşekkürler

ok.. tabee senin düşüncen de diğerlerine de saygı duymayı öğrenebilirseniz yeter...

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu ülkeyi bölmeyi düşünmedikten sonra herkese saygımız sonsuz. Yeterki saygıyı hakeden birileri olsun ;) Teşekkürler

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet bu vakıa karşılıklı...Ama hakketmeyene de

bu videodakiler gibilerinin

sırtlaruna semeri vurup çüşşşşşşş

orda durr bakalım demeyi bilmeli insan

zatialim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sence yukardaki kokuşlar bu ülkeyi bölmeyi düşünmüyorlar mı???

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
-BeSTe- dedi ki:

Çok cahilsin beste arkadaşım. Nur Suresi 31. ayete bakmanı öneririm.Baktıktan sonrada Kur'an değiştirilmiş gibi bir ithamda bulunmazsan sevinirim. :) Ayrıca İmam Hatip konusunda çok yanlış düşünüyorsun.Dinine bağlı bir insandan kimseye zarar gelmez.Anca laiklik elden giderdi galiba :)

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya bu kadınların hangi partiden hangi gürüşten olduklarından önce bunların ne istediklerie bakmalıyız. tamamen din düşmanı olarak adlandıracağımız bu kişilerin üniversite okuyup bu şekilde düşünmeleri daha bi acı vermektedir. Saygılar.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Teşekkür ederim. Kur'anda türbanın olmadığını ancak başörtüsünün olduğunu biliyorum. Bir ikincisi Haşaa Kur'an değiştirilmiş demem yanlış görmüşsün iyice bak derim :) Çünkü türban ile baş örtüsü farklı şeylerdir. Benim cahil olup olmadığımı sen söyleyemessin neden mi çünkü ??? benim yazımı iyi okumamışsın ( Bu benim düşüncem dedim ) İmam hatipler zararlı orada insanların duyguları sıkıştırıyor.Kız öğrencilere baskı uygulanıyor. O baskı sonucu kız öğrenciler dinden imandan çıkıyor . İşlerini dsüzgün yapsalar bi kelime etmem ...
Bundan sonra kullandığım hiç bir kelimeye cwp verilmesini istemiyorum.

Sevgiyle Saygıyla kalın teşekkürler ...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Türban din düşmanlarının başörtü için söyledikleri bir tabirdir.İkisininde bağlama şeklinde bir değişiklik yoktur.Sadece uydurmadır...

tacettin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
allahın sopası değer inşallah bunlara ama biz görürmüyüz bilmem

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
şunu unutmayın tüban Kuran da isim olmasa dahi din bir bütündür...
Peygamberin sözleri de yaşam tarzı da dinin kurallarını oluşturur... sadece Kuran a bakıp nasıl namaz kılacağımızı bana anlat da inanayım... yoksa namaz da mı yok?
boş boş konuşmayın... Kur an da yok ama İslam da var...
imamhatip liselerinikim açtı... AKP mi? araştırın bakalım kim açmış en çok hanig hükümetler zamanında imam htipler çoğalmış... bilip bilmeden konuşmayın...

saha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunların hepsi insan kırıntısı yani artığı enbesil bunlar tabana yayacakmış mış mış

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elbruz46 dedi ki:
şunu unutmayın tüban Kuran da isim olmasa dahi din bir bütündür...
Peygamberin sözleri de yaşam tarzı da dinin kurallarını oluşturur... sadece Kuran a bakıp nasıl namaz kılacağımızı bana anlat da inanayım... yoksa namaz da mı yok?
boş boş konuşmayın... Kur an da yok ama İslam da var...
imamhatip liselerinikim açtı... AKP mi? araştırın bakalım kim açmış en çok hanig hükümetler zamanında imam htipler çoğalmış... bilip bilmeden konuşmayın...

Bilmeyenlere ben cevap vereyim araştırmasınlar CHP Ülkeye İmam yetiştirme amacı ile ilk İmam hatip lisesini Kuran partidir.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Egitim cehaleti alir eseklik baki kalir.

Bunun ve bunun gibilere bu laf .....
ve sonra
Sabır diyorum sadece sabır sabır. Bu içleri dışarısından dha kara olan insalara bakmak istemiyorum başka yorumum yok.

ortitorti

Asistan
Reaksiyon puanı
0
DaY_WalkeR dedi ki:
Türban din düşmanlarının başörtü için söyledikleri bir tabirdir.İkisininde bağlama şeklinde bir değişiklik yoktur.Sadece uydurmadır...

var ya
işte en cok acıdıgım ve KORKTUGUM insan tipi siz siniz...

türbanın altında yatan gercekleri bi görebilseniz

hem muslamanım hem atamın izindeyim

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ortitorti dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:

var ya
işte en cok acıdıgım ve KORKTUGUM insan tipi siz siniz...

türbanın altında yatan gercekleri bi görebilseniz

hem muslamanım hem atamın izindeyim

Turbanin altinda benim bilmedigim hangi gercek yatiyormus cok merak ediyorum. Bildigin birsey varsa lutfen soyle ortitorti

Yahu siz uzayda mi yasiyorsunuz. Bizim milletimiz basortulusu ile basi acigiyla tek yurek, kimsenin arasinda problem yok. Problem siyasetcilerde.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
çok üzücü bi olay :S bence...

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Egitim cehaleti alir eseklik baki kalir.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Farklı göörüşleri içimize sindirebilmemiz gerekiyor

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
zivanadan çıkılmaya başladındı helal olsun , sagcıların solcuların 80 lerde neye hizmet ettiklerini bilmeden birbirlerini öldürdükleri gibi bizde yakında birbirimizi vurarız tahminen ...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Wolker dedi ki:
zivanadan çıkılmaya başladındı helal olsun , sagcıların solcuların 80 lerde neye hizmet ettiklerini bilmeden birbirlerini öldürdükleri gibi bizde yakında birbirimizi vurarız tahminen ...

Ne iyi olurdu. Konu hakkında sabrettim yazmadım, yazmayacağım da. Bunu da konu dışı olarak yazıyorum, her iki durumda da kazançlı sayarım kendimi. Var mı düelloya gelen? Ya da "hadi savaşalım" diyen yok mu? Bence bir karmaşa üçüncü bir dünya savaşı lazım.