Hangileri dogru beste?-BeSTe- dedi ki:hepsi saçma değil sadece Ezandan rahatsız olan kadın saçma konuşuyor diğerleri doğru konuşuyor.Ezandan rahatsız olan kadını Kınıyorum !
-BeSTe- dedi ki:Kur'an da türbanın adının geçmediği
İmam hatip liselerinin yanlış olduğunu oradan ne kadar öğrenciyi doğru şekilde alırlarsa iyi olacağını düşünüyorum . Bu benim düşüncemteşekkürler
ok.. tabee senin düşüncen de diğerlerine de saygı duymayı öğrenebilirseniz yeter...
-BeSTe- dedi ki:Kur'an da türbanın adının geçmediği
İmam hatip liselerinin yanlış olduğunu oradan ne kadar öğrenciyi doğru şekilde alırlarsa iyi olacağını düşünüyorum . Bu benim düşüncemteşekkürler
mavinok.ta dedi ki:Amesfa Not :
Dinimizde zorlama yoktur.
Elbruz46 dedi ki:şunu unutmayın tüban Kuran da isim olmasa dahi din bir bütündür...
Peygamberin sözleri de yaşam tarzı da dinin kurallarını oluşturur... sadece Kuran a bakıp nasıl namaz kılacağımızı bana anlat da inanayım... yoksa namaz da mı yok?
boş boş konuşmayın... Kur an da yok ama İslam da var...
imamhatip liselerinikim açtı... AKP mi? araştırın bakalım kim açmış en çok hanig hükümetler zamanında imam htipler çoğalmış... bilip bilmeden konuşmayın...
DaY_WalkeR dedi ki:Türban din düşmanlarının başörtü için söyledikleri bir tabirdir.İkisininde bağlama şeklinde bir değişiklik yoktur.Sadece uydurmadır...
ortitorti dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:Türban din düşmanlarının başörtü için söyledikleri bir tabirdir.İkisininde bağlama şeklinde bir değişiklik yoktur.Sadece uydurmadır...
var ya
işte en cok acıdıgım ve KORKTUGUM insan tipi siz siniz...
türbanın altında yatan gercekleri bi görebilseniz
hem muslamanım hem atamın izindeyim
Wolker dedi ki:zivanadan çıkılmaya başladındı helal olsun , sagcıların solcuların 80 lerde neye hizmet ettiklerini bilmeden birbirlerini öldürdükleri gibi bizde yakında birbirimizi vurarız tahminen ...