Öğrenciyim param yok, harcamıyorum??Banka kartımdaki paralar.
Türk Lirası, birtakım sebepler yüzünden her geçen gün değersizleşiyor.İstanbul Kart bakiyem gerçekten hızla bitiyor...
Bir de yüz losyonum ?
Bizim tarafta öğrencilerin parası bol oluyor.Telefonumun şarjı ve TL'nin değeri.
Öğrenciyim param yok, harcamıyorum??
Azerbaycanda para varsa iltica edeceğim ?. Belki orada telefonlar ucuzdur. En azından sadece kendimize telefon alıyoruzdur. Benim telefon 6 yıllık bir Samsung Grand Prime.Bizim tarafta öğrencilerin parası bol oluyor.
Ayfon mu kullanıyon? Şarj konusunda sadece bu telefon üzüyor da.
O zaman sana bir soru; yemeyi mi yersin yoksa yemez misin? Dün ki soru.
Yemek yerim ?O zaman sana bir soru; yemeyi mi yersin yoksa yemez misin? Dün ki soru.
Yedikten sonra ne olacak? Önünde dar ağacı var bak, diyim.Yemek yerim ?
Olsun enson yer hiç değilse paralarını harcar ölürümYedikten sonra ne olacak? Önünde dar ağacı var bak, diyim.
Ne götürürsem kardır.Olsun enson yer hiç değilse paralarını harcar ölürüm
AynenNe götürürsem kardır.
Mobil verim. Ve TikTok'ta gezinirken IQ seviyem.İstanbul Kart bakiyem gerçekten hızla bitiyor...
Bir de yüz losyonum ?
Mobil veri hakkatten öyle bir akıyor ki, siteleri resimsiz kullanmama rağmen ay sonuna kadar yetişmiyor 50 TL lik paket.Mobil verim. Ve TikTok'ta gezinirken IQ seviyem.
60 TL'ye 3 GB vermişlerdi...Mobil veri hakkatten öyle bir akıyor ki, siteleri resimsiz kullanmama rağmen ay sonuna kadar yetişmiyor 50 TL lik paket.
ben 50 ye 1 gb alıyom.60 TL'ye 3 GB vermişlerdi...
:0Nasıl ya benim 62.5 tl faturam 15gb mobil internetim.
Hakkaten bende 60 70 TL veriyorum 8 normal 4 sosyal medya internet alıyorum.Nasıl ya benim 62.5 tl faturam 15gb mobil internetim.
Bu fazla fiyatı bile salak gibi kabul etmedim önceden 37.5 liraya sunmuşlardı aynı paketi zamanındaHakkaten bende 60 70 TL veriyorum 8 normal 4 sosyal medya internet alıyorum.