Su Arıtma Cihazı Almadan Önce Okuyun!!!

SavcıErdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Geçen Sene 2 bin kusura bir arıtma cihazı aldım aldığımda 2 yılda bir defa filtre değişimi ve 500 tl dediler filtre değişimi için. ve Bu arada bu firma Amerikan Malı Filtreler kullandığını markasının da amerikan olduğunu söyledi. o zamanki araştırmalarım sonucu karar verdim aldım. geçen filtre değiştirmek için firmayı aradım. Ben 500 tl Diye gelin değiştirin dedim. Arkadaşlar ertesi fün değiştirmeye geldiler. 915 tl dediler 2 senede fiyat ikiye katlamış. şuan keşke almasaydım konumundayım. çünkü ben bu ürünü tasarruf etmek için aldım zarar ettim. haftada bir damacana kullansak, ki iki kişiyiz çok rahat yetiyor. bir damacana ayda 4 damacana yılda 48 damacana yapar. en iyisini kullansan 10 tl den 480 tl yapar. bir yıllık kullanımı. hem cihazı kullandıktan sona su kaçağı olması vs. gibi durumlarda yaşadığım için. lanet ettim. Başka firmadan satın alsaydım keşke.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Aslında amerikada üretildiğini söylemişler dolar bazlı olduğunu anlamanız lazımdı

SavcıErdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Amerika = dolar
Dolar çok hızlı yükselip düşebiliyo normal !
Amerika = dolar
Dolar çok hızlı yükselip düşebiliyo normal !
İşin Garip Kısmıda orası zaten arkadaşlar. ürün Amerikan Değilmiş. :( Yani yalan Söylemişler. içindeki Filtreler Amerikadan geliyormuş Söylediklerine Göre Ama Araştırdım. bir kaçtanesi oranın üretimi diğerleri Uzak Doğu. yani neresinden tutarsak tuıtalım akıl mantık işi değil. asgari ücret 2825 tl. filtre değişimi 915 tl. Bir ürünün kullanabilirliğinin olması sürekliğiğini getirebilmesi için ülke şartlarına uygun olması gerektiğini düşünüyorum. Dolar olsa 15 tl 2000 tl filtre ücreti mi ödeyeceğiz yani. size mantıklı geliyor mu?

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
İster amerikada üretilsin ister amerikadan satılsın hertürlü DOLAR kuru üzerinden alıyosunuz gayet normal.

SavcıErdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2 senede 2 katına katlaması maaalesef normal. Uçuk bi zam olmamış.
doğru Söylüyorsun aslında burası Türkiye, Herkes Kafasına Göre zam yapabiliyor. Taktıkları ürünleri Amazıondan Sipariş versem tek tek makimum 550₺ ye geliyor. Canımı Sıkan Nokta da Burası zaten. 400 tl servis ücreti buna da nornal dersiniz şimdi.

zapate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sürekli Almaya karar verip verip, bunları okuduktan sonra vazgeçiyorum. :/