Şu Ana Kadar Kaldığınız En İyi Otel

monarosa

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Yaz tatilimi geçirmek için şimdiden otel ve bölge araştırması yapıyorum. şimdiden erken rezervasyonla bir yerleri ayarlamak istiyorum. bu yüzden benim için ne kadar çok tavsiye alırsam o kadar iyi. sizin şu ana kadar, denizi, plajı, çalışanları, oda konforu hepsini baz alarak düşünürseniz eğer en çok memnun kaldığınız otel neresiydi. benim aslında rixos premium bodrumdu. siz de tavsiye almak isterseniz bu konuda rixos derim yani üstüne daha iyi bir otel de çıkacağını sanmıyorum ama yine de sizlerin de tecrübelerini merak ediyor ve farklı alternatifler de duymak istiyorum.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Rakam olarak normal otel bütçesinin çok üzerinde olmasına rağmen kendinizi cennette hissettirecek kalitede bir yer.
Son 2020 hariç dört sezondur uğradığımız bir yer. Temiz gözükmüyor, gerçekten temiz.
5 yıldızlı değil, aile oteli olduğu için 5. yıldız kriteri olan disko kriterini sağlamak gibi amaçları yok.

naked

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
2 sene evvel önce gitmiştim Zehra Villas diye bir otel internetten ayırtmıştım çok uyguna gelmişti, Fethiye'de çok güzel manzarası var tavsiye ederim.