Şu Aldatma Meselesi...

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Erkeklere Özel Kadınlar Okumasın

Burada yazılanların tamamen klasik olduğunun farkındayım; ama içtiğin su kadar klasik, hiç değişmedi...

Aslında hepsini biliyorsun. O halde içinden gelen bir ses olacak bu okuyacakların. Bak dostum, artık kendine çeki düzen ver! Bu şekilde nereye kadar gideceksin. Her gün başka kadın, her gün başka heyecanlar. Bir gün bu da rutne binecek ve artık başka kadın da istemeyeceksin. Mutlu olmak istiyorsan enerjini başka kadınlara dağıtmak yerinei sahip olduğun kadına yönlendir. İnan bana başkasına ihtiyaç duymayacaksın.

Tonton bir dede olduğun zaman torununu yada çocuğunu severken içinde bir huzur olsun. Böyle devam edersen acı çekeceksin. Evli bir adam olarak eşinden başka birine tutulunca onu sevdiğini idda etme. Benim yüreğim geniş, bütün kadınlar girebilir deme. Sevdiğine eminsen özgür bırak onu. Yada git karına bunu anlat! Emin ol seni anlayacaktır. Seviyorum dediğin insanın hayatını mahvettiğini hiç düşünmüyor musun? Evli bir adamın senin kızınla birlikte olmasına ne kadar razı olurdun? Ya da birinin senin karına karşı istenmeyen bir sevgi beslediğini duyman seni ne kadar rahatsız ederdi?

Bir başkasıyla birlikte olacağın zaman düşün! Bu yaptığın duyuldupunda sadece etrafındaki bir kaç hovarda arkadaşın sana iltifat edecek ve sende ilham alarak senin yaptıklarını yapacaklardır. Karın, çocuğun, annen, baban, kadının annesi babası, kardeşleri kocası senden nefret edecek. Benzin döküp yakmak isteyecekelr.

Anılarını anlatırken, bu kısımlardan hiç bahsedemeyeceğini ikimizde biliyoruz. Büyük yaşa! Her hareketinde bir mana olsun. Her cümlen birilerine ilham kaynağı olsun. Gizli kapaklı, saçma sapan bir adam olma. Açık yürekli ol. Zaman sonra göğsünü gere gere anlat. "Karımdan başka herkesi kardeşim gibi gördüm" de. Bu ne büyük bir erdemdir. Sürekli seks düşünen bir adam olarak yaşaman yapacaklarına da engel oluyor. Başkasına ait olan bir malı çalan kişi hakkında ne düşünürsün? Onu alkışlar mısın? Başkasının ırzıyla oynaman daha kötü. İnsanların mutluluğunu çalıyorsun. Bu ne aşağılık bir davranıştır. Birlikte olduğun o öteki kadın bir başkasına ait. Ona dokunuyorsun! Eğer hala bunun tersini düşünüyorsan, benden de sahip olduğun kadından da uzak dur ve cehennemin dibine git! Sana saygı duymuyorum çünkü sen hiç kimseye saygı duymuyorsun!

Kadınlara Özel Erkekler Okumasın

Biraz klasik olacak ama ne yapayım değişmiyor. Güneş her gün doğudan doğmaya ve klasik davranmaya devam ediyor.

Doğru olanı yap! Beni yanıltma. Sen güçlüsün. Sahip olduğun erkeğin başkalarını arzulamasını istemiyorsan, başkalarında bulduğu nbe varsa onu sun ona. Sen çok şey istemiyorsun bunu biliyorum. Sadece evliliği biraz abartmıştın. Ona sadece kötü şeylerden bahsetme. O gün televizyon izlerken uyuıyakalmış ve yatağında yatmak istemiyorsa, annesi gibi kaldırıp pijama giydirme. Üstünü ört ve yatağına git. Yoksa seni annesi gibi algılamaya başlayacak. Zaten o kadar çok anneye benzemeye başladın ki adam,

- Benim karım nerede?

diyerek aranmaya başladı evin ortasında. Seni annesi zannediyor. Aslında aramızda kalsın; ama aldatan erkek yok biliyor musun, aldattıran kadın var. Ona dünyada sahip olduğu tek kadının sen olduğunu hissetttir. Kötü kadın olma. Her gün kötü şeylerden, ödemelerden bahsetme. Anlamaya çalış. Başkalarıyla mukayese etme. Uzatmaya gerek yok, ona kadın ol, kamyoncu dursun abi gibi yada selvinaz teyze gibi davranma... Hiç bir erkek sabah yatağından doğrulup yorganını üzerinden atarken "gideyim de bugün karımı şöyle güzel bi aldatayım" diyerek kalkmaz. "Kocam beni aldatıyor" yerine "Ben kocamı aldattırıyor olabilir miyim acaba" diye düşün bazende.
Eğer ona karşı birşey yapmak içinden gelmiyorsa onu bir erkek gibi algılayamıyorsan, bırak gitsin yada sen çek git, ona yalandan şirin gözükmeye çalışma.
Öte yandan evli bir adamla birlikte olman o adamın yuvasını dağıtmaya adım atman anlamına gelir, sence buna hakkın var mı? Düşünsene seninle paylaştıklarını karısıyla paylaşamayan adam evinden soğuyacak senin yüzünden. Sen parfüm kokuyorsun, onun karısı çamaşır suyu. Seni isteyecek tabi ki. Çocuğuna zaman ayıramayacak. Çocuğu sevmesi gereken zamanlarda seninle ilgileneceği için çocuk baba şevkati olmadan büyüyecek. Babanın anneni aldatmasını istemezdin dimi? Yapma o zaman. Bu oyuna alet olma. Sorumlu olduğun insanlar var.

Kocan duysa yıkılırdı dimi? Yaptığın her şeyi bir madalyon gibi üstüne assalardı ne yapardın? Başkalarının asacağı ya da asamayacağı madalyonu sen beynine as. Her zaman doğru ol ve tertemiz kal. Hayatından en çok kimden çekinirdin veya utanırdın? O seni her saniye izliyormuş gibi düşün! Kim bilir belki de izliyordur!

O yaptı diye sen yapma! Olmuyorsa hazmedemiyorsan cehennemin dibine yolla onu ve kurtul.

Herkes Okuyabilir Artık Bakabilirsin

Eşin bazen seni ihmal ediyor olabilir. Üstüne fazla gitme. sabırlı ol. Her zaman aynı tavrı bekleme. 'Ne oldu neden canın sıkılıyor' diye baskı yapma! Onu senden iyi tanıyan kimse yok! Anlayışlı ol! Düzelecek. En sevdiği yemeği yap karına, yada yapmaya çalış! "Mutfağa girmem ben arkadaş" deyip saçmalama gir mutfağa. "Ben ne anlarım tavladan?" deme git kocan için tavla öğren, resim kursuna yazıl ve onun kara kalem portresini yap ve mesela götür yatak odasına as süpriz yap! Sana bir sır vereyim mi? El yapımı resmi duvarda gören kocan kesinlikle ünlü biri oldupunu düşünecektir biliçaltında. ( Endişelenme: Hiç merak etme kendini ünlü hissederse gidip ünlüler gibi davranıp seni aldatmaz :) çünkü bilinçaltında o muazzam yapı kesinlikle seni, onu ve ünü birbirinize kenetler... Uzun hikaye, ama doğru dene gör!) Para biriktir ve tatile götür onu."Zaten züğürdüz ekmek bulamıyoruz" diyerek ağacın arkasına saklanma. Git akşamları su sat köprüde ve acıma karına harcadığın paraya. Mesela hiç futbolla ilgin olmadığı halde kocanın tuttuğu takımın formasının arkasına en sevdiği futbolcunun numarası ve onun adını yazdır... Mesela vizyondan kalkmaz üzere olan bir film için sinemanın müdürüyle konuş 5 - 6 bilet parasına salonu kapat ve onu sinemaya götür. Her zaman ayhan ışık değil ya kapatacak sinemayı restoranı gazinoyu... Ona bir mektup yaz ve adresinize postala. Mesela sallanan sandalye al ve kargoyla eve yolla. Hayalinde köşkü alamazsın bekli; ama sallanan sandalye o kadar pahalı değil. Ona zaman ayır. "Zamanın yok" diyerek saçmalama. Hiç zamanı olmayan bir iş adamı ki bunun adı ne olursa olsun, ayağı yada kolu kırıldığında, 6 ay işten uzak durabiliyor, sen de yapabilirsin, hadi samimi ol!

Ben bu bölümde sana sadece birkaç minik ipucu verdim. Sen ara tara bul da bak neler varmış yapılmadık olan! Binlerce yeni şey bulacaksın, "hangisini önce yapsam" diye kafan karışacak!

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mekanik merak ettim nereden alıyorsun bunları senin kelimelerin mi

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sanırım sende kaynağı istiyorsun;

Kaynak = Bu ülkede yaşayan tıpkı senin gibi okjisen soluyan ve aldığı oksijenin hakkını veren kişi.

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu müphem bir açıklama oldu cevap olduğunu sanmıyorum

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu müphem bir açıklama oldu cevao olduğunu sanmıyorum

Sanmak dedinde aklıma bişey geldi:

Bak ben ne yaptım: "Önce bilmiyorsan sus da adam sansınlar' ı" reddettim. Sonra "Bilmiyorsan git öğren de adam ol!" u icat ettim.

Birilerinin beni yada seni adam sanmasının ne anlamı var. Anlamlı olan adam sanılmak değil adam olmaktır...