Stres ve Gelecek Kaygısı!

BatuhanB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhabalar, ben henüz bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Benim endişe gibi bir problemim var hayatımda en rahat olduğum hiçbir derdim sıkıntım olmadığı zaman bile sürekli okulu düşünüp okuldan sonra mezun olduğumda çalışacağım çalışmak istediğim işleri düşününce inanılmaz stres oluyorum. Hayatım da böyledir aslında hiçbir derdim yokken kendimi o konuda en kötü durumda düşünerek stres oluyorum daha doğrusu inanılmaz derecede gam ve kaygı problemim var. Geçen sene hiçbir dersten kalmama rağmen gelecek sene acaba şu dersten kalır mıyım ? kalırsam ne yaparım ? tarzından düşüncelere kapılıp stres oluyorum. Bana bir çözüm önerisi sunabilir misiniz ? Gerçekten de yardıma ihtiyacım var .

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O kadar kafaya takma diyeceğimde olmuyor, bir gün kafaya takmamaya çalışsan ikinci gün kendiliğinden kendi kendini düşünürken buluyorsun.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
Merhabalar, ben henüz bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Benim endişe gibi bir problemim var hayatımda en rahat olduğum hiçbir derdim sıkıntım olmadığı zaman bile sürekli okulu düşünüp okuldan sonra mezun olduğumda çalışacağım çalışmak istediğim işleri düşününce inanılmaz stres oluyorum. Hayatım da böyledir aslında hiçbir derdim yokken kendimi o konuda en kötü durumda düşünerek stres oluyorum daha doğrusu inanılmaz derecede gam ve kaygı problemim var. Geçen sene hiçbir dersten kalmama rağmen gelecek sene acaba şu dersten kalır mıyım ? kalırsam ne yaparım ? tarzından düşüncelere kapılıp stres oluyorum. Bana bir çözüm önerisi sunabilir misiniz ? Gerçekten de yardıma ihtiyacım var .
Başlık seçerken daha sade bir dil ile dile getirmenizi öneririm . Gereksiz bir uzatma olmuş bilginize !

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
boş zamanlarda başka şeylerle ilgilen ben boyle durumda melisa cayı içiyorum gevsetici etkisi oluyor stresi azaltıyor eger sınıf grubunda boş muhabbet oluyosa sessize al şu nasıl olcak diye falan kendine okuldan uzaklaşıcagın bir ortam kur sana sınav hakkında bişi duymıgın bi ortam olmalı veya sana bunu unutturan bi hobi spor tarzı v.b