Stormax 9.7 tablet

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm
beyler sitelerde gezerken bi tablet incelemesi gördüm stormax 9.7 inç yüksek donanımlı hoş bir şeye benziyor ama bazı sitelerde a9 1ghz yazarken incelemede 1.6 yada 1.4 yazıyordu sizce alınmalı mıdır bu mu yoksa nexus 7 mi kararsız kaldım:huh:

özellikleri bi yazayım incelemede yazanları

cortex a9 1.5 ghz çift çekirdek
mali 400
:16gb+sd 9.7 inç ekran 2mp arka 0.3 ön kamera 7000mah android 4.0

lavaboo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cortex a9 1.5 ghz çift çekirdek
mali 400
:16gb+sd 9.7 inç ekran 2mp arka 0.3 ön kamera 7000mah android 4.0

videodaki budur

RzR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri 9.7inc diğeri 7inc ilk önce bunun kararını vermelisin bence hangi ekran boyutunu kullanırsın yada hangisi senin için daha iyi.Daha sonrasında artılarını eksilerini bir yana koy seçimini yap gerçi benim tercihim nexus 7 den yana olucaktır özelliklerini bir yana bırakırsak benim nexus 7 den ilk haberdar oluşum şöyle olmuştu ben asusun infinity tabletini alıcaktım sonra gezinirken haberini gördüm ve ilk gözüme çarpan şu oldu asus gibi ürünlerine güvendiğim hatta ve hatta aşık olduğum bir firma google gibi neredeyse tüm uygulamalarını kullandıgım bir şirket ortak olarak 7inc tablet yapmış alınmazmı dedim bunu derken özelliklerine hic bakmadım tabi sonra gezinirken iceride işte tegra 3 1.3ghz var çizilmez camı malzeme kalitesidir gerek bu 4.1 ile gelen yeniliklerdir bi kere android tabletlerdede bilindiği kadarı ile google ürünleri en başta güncellenen cihazlardır bu güzel bir artı eksilerine gelirsek sd kart desteği olmaması bence en büyük eksikliktir bu tablette 8-16gb lık 2 modeli var şu an zaten bunuda root usb falan filan halletmeyi düsünüyorum şahsen kamera 1.2 mp nexusta sadece ön kamera var eger fotograf cekmek istiyorsan marketten uygulamasını indirmen gerekiyor yani bu yukarda söylediklerim benim ilk bakışta nexus ta gözüme çarpanlardır sen biraz daha detaylı araştır seçimi yap ama en başta şuna karar ver 9.7inc mi kullanırsın yoksa 7inc mi.Faydası olduysa ne mutlu bana

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bence. bi tablet 7" ,usb otg ,3g modem ,hdmi destekli olmalı yoksa alınmaz

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim ilgine nexus 7 de karar kıldım bekliyorum ekimin ortası dediler ama ayın 16sı inş bayrama kadar gelir tatilde kurcalarım :D