Steame ödeme yaptım fakat oyun yok

Ahmet.zkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
39 Saat önce indirimlerden steamden oyun almıştım satın ala tıkladığım anda hemen onaylamadı sonra da bankadan aradılar onaylıyor musunuz ? diye. Onayladım fakat oyunlar gelmedi steamde de başarısız ödeme olarak gözüküyor. Bankayı aradım bekleyen provizyon yazıyor ve ödeme sizden çıkmış onların muhasebeleştirmesi gerekiyor dediler. Steamde de destek konusu açtım ama 39 saattir dönüş yapan yok sizce ne yapmalıyım ?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
Beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yok gibi, sonuçta ticket oluşturmuşsunuz.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Kurumsal bir yer olduğu için bu kadar saat beklemem akıllarda kazık mı yedim düşüncesini oluşturuyor hocam sadece
steam büyük bir firma olduğundan hep bu tip olayları yaşayanlar var.yani ondan bu kadar uzun sürmüştür.merak etmeyin bir sıkıntı çıkmaz ödemeyi yapmışsınız vede kanıtıda varmış.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
Kurumsal bir yer olduğu için bu kadar saat beklemem akıllarda kazık mı yedim düşüncesini oluşturuyor hocam sadece
Steam her türlü zaten kazıklıyor merak etmeyin, oyunları da alsaydınız kazıklanacaktınız. :) Neyse biraz daha bekleyelim bakalım nasıl bir geri dönüş sağlanacak.

Steam üzerinden dolandırılmazsınız, rahat olun. Ya oyunlarınız gelir yada paranız iade gelir.

Ahmet.zkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
steam büyük bir firma olduğundan hep bu tip olayları yaşayanlar var.yani ondan bu kadar uzun sürmüştür.merak etmeyin bir sıkıntı çıkmaz ödemeyi yapmışsınız vede kanıtıda varmış.
Teşekkür ederim hocam içim rahatladı biraz umarım kısa zamanda dönerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam her türlü zaten kazıklıyor merak etmeyin, oyunları da alsaydınız kazıklanacaktınız. :) Neyse biraz daha bekleyelim bakalım nasıl bir geri dönüş sağlanacak.

Steam üzerinden dolandırılmazsınız, rahat olun. Ya oyunlarınız gelir yada paranız iade gelir.
Ekonomik durumlar malum hocam 5 oyun aldım değeri 200 felandı ben aldım 63 Tl ya bunlara seviniyoruz artık.
Umarım dönerler