Steam'den oyun almak güvenli mi?

Tolgaankara291

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Daha önce steamden birşeyler satın almadım steam'den oyun almak güvenli mi? Bilgisayarım çok kötü 4gb Ram'i var ama oyunları Geforce Now sayesinde oynuyorum internetim iyi olduğu için. Şimdi Geforce Now'dan satın almadım steam'in kendi uygulamasından satın alsam sonra Geforce Now'a girsem güvenli olur mu? Steam güvenli mi?

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Tabii ki güvenli yılların platformu ayrıca zaten bir sürü firma ile ortak ve anlaşmalı. Bakınız:"Valve Steam'ın yaratıcı şirketidir." Zaten Steam dışında indireceğiniz yerler güvensizdir :D

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Güvenli ve mantıklı.
Steam hesabınızı kabetmediğiniz sürece oyunlar kütüphanenizde bulunur. İstediğiniz zaman indirebilirsiniz/yükleyebilirsiniz.
Ama oyun alacaksanız Steam yaz indirimi veya kış indirimi dönemlerinde almanızı tavsiye ederim. İndirim dönemleri dışında oyunlar daha pahalı oluyor.

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
Markalaşmış şirketleri kastetmiyorum. Epic Games, Steam veya internet sitesi üzerinden alınan (örn:Minecraft) ün yapmış şirketlerde tabii ki güvenilirdir.
benim bir arkadaşımın eniştesi demişki epic games oyun indirince virüs kapıyor bilgisayar arkadaşım söyledi çok gülmüştüm bunu söylediğinde

Reaksiyon puanı
10,549
Güvenilir. Oyunu aldın ve beğenmedin diyelim ilk 2 hafta içinde 2 saatten fazla oynamadiysan geri iade yapabilirsin.
Karttan odeme yaptiysan iadeyi ister karta ister steam bakiyene eksiksiz alirsin.
Ancak steam bakiyesiyle aldigin oyunu iade edersen kartina alamazsin parani. Steam bakiyene eklenir.

• Beğen
Reactions: CCD

GlorySticman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
epic gamesten daha güvenli ve eğer ininalda olmasa bile diğer banka kartların da iade bile var

ODii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Daha önce steamden birşeyler satın almadım steam'den oyun almak güvenli mi? Bilgisayarım çok kötü 4gb Ram'i var ama oyunları Geforce Now sayesinde oynuyorum internetim iyi olduğu için. Şimdi Geforce Now'dan satın almadım steam'in kendi uygulamasından satın alsam sonra Geforce Now'a girsem güvenli olur mu? Steam güvenli mi?
Evet, steam güvenilir. Hatta geri iade de oluyor diye biliyorum. İndirimli günler oluyor. Takvimi takip edip oyun almanı öneririm. Bir de Epic Games var. O da aynı diyebiliriz. Ücretsiz oyun sunduğu oluyor arada bir (GTA V vs.). Ona da göz atabilirsin dilersen