Soru Steam'den oyun alamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rlonch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rlonch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Paycell ile Steam'den oyun almaya çalışırken hep bu uyarıyı alıyorum. Hiç alışveriş yapamadım daha Steam'den. Başka sitelerden de yapmadım. Kartın içinde yeteri kadar bakiye de var, bilgileride doğru giriyorum ama kabul etmiyor. Az önce arkadaşımın ininal kartıyla denedim oluyor onla.

Satın alma işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Bazı durumlarda, kredi kartı şirketinizin hesabınızdaki fonları “bekle” koyabileceğini, ancak sizden ücret alınmayacağını unutmayın. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen satın alma işleminizi yeniden deneyin.

micaldus_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Paycell ile Steam'den oyun almaya çalışırken hep bu uyarıyı alıyorum. Hiç alışveriş yapamadım daha Steam'den. Başka sitelerden de yapmadım. Kartın içinde yeteri kadar bakiye de var, bilgileride doğru giriyorum ama kabul etmiyor. Az önce arkadaşımın ininal kartıyla denedim oluyor onla.

Satın alma işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Bazı durumlarda, kredi kartı şirketinizin hesabınızdaki fonları “bekle” koyabileceğini, ancak sizden ücret alınmayacağını unutmayın. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen satın alma işleminizi yeniden deneyin.
Reis Steam artık 3D güvenlikli ödeme yapmıyor, ondan dolayı bazı bankalar direk para çekmeye karşı olduğundan reddediyor ama Paycell'de öyle bir sorun olmaması lazım. İnternetten cüzdan kodu alabilirsin ama çok pahalı durumda.

Son düzenleyen moderatör:

çetin karasu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kartın online alışverişlere açık olmayabilir belki.

rlonch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Müşteri Hizmetlerini aradım, yaşım 18 den küçük olduğu için kimlik doğrulaması yapamadığımı, bu yüzden bu uyarıyı verdiğini söyledi.

Yeni bir karta mı geçeyim sizce? Papara da var elimde ondada kimlik doğrulayamıyorum kimliğimde fotoğraf olmadığı için.

micaldus_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
paycell biraz daha dandik papara uluslar arası paparan varsa paparadan yapmanı tavsiye ederim bide bilgin olsun halk banka babanla gidip senin adına hesap açabilirsiniz yaş önemli değil

ama halk banktan steam oyun alışverişi yapamazsın ama daha güvenilir o sorunuda steam cüzdan kodu alarak veya oyun alma sırasında başka bir paycell gibi app kullanarak çözebilirsin