7 Mart 2021 #1 T Toizade Öğrenci Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 23 Steami yükledim bı kaç oyun indirdim bilgisayarım donmaya başladı neden acaba
7 Mart 2021 #2 A atkaksoy501 Profesör Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 2,622 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 4,070 Puanları 293 Windows diskiniz büyük oranda dolduysa bundan dolayı olabilir. Onun dışında steamden bir şey indirmeyle bir bağlantısı olmaz diye düşünüyorum.
Windows diskiniz büyük oranda dolduysa bundan dolayı olabilir. Onun dışında steamden bir şey indirmeyle bir bağlantısı olmaz diye düşünüyorum.
7 Mart 2021 #3 Hollywoo Profesör Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1,777 Reaksiyon puanı 1,462 Puanları 293 Toizade dedi ki: Steami yükledim bı kaç oyun indirdim bilgisayarım donmaya başladı neden acaba Genişletmek için tıkla ... Steamden indirdiğiniz şey orjinaldir ve bunun bir etkisi yoktur.Büyük ihtimal depolama alanınız azaldı bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.
Toizade dedi ki: Steami yükledim bı kaç oyun indirdim bilgisayarım donmaya başladı neden acaba Genişletmek için tıkla ... Steamden indirdiğiniz şey orjinaldir ve bunun bir etkisi yoktur.Büyük ihtimal depolama alanınız azaldı bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.
8 Mart 2021 Konuyu başlatan #4 T Toizade Öğrenci Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 23 Teşekkür ederim steami bilgisayar başlarken çalışmasını kapadım ve düzeldi