• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Steam'de arkadaş nasıl eklenir?

nicktenban

Doçent
Merhaba, Resident Evil Revilations multi için Steam'den arkadaş eklemeye çalışıyorum her yolu denedim bir türlü istek gönderilmiyor.
Bunun bir yolu var mı illa oyun mu alınmalı ?

Steam-İndir-Kaydol-3.png

yukarda friends yazıyor oradan ekleyebilirsin.
veya oyunda shift + tab diyerek ekleyebilirsin.

Bende eskiden kuzeni eklemek için çok çalışmistim. Ancak MW3 u satin aldiktan sonra arkadaş ekleyebildim. Yanlış hatirlamiyorsam satin almalısın.

Sonuç ? Bir çözüm önerebilecek var mı ?

Başka yolu yoksa ücret vereceksem herhangi ücretli bir oyunu yeterli olur mu ?

Ücretli oyuna gerek yok bro Dota 2 diye arat, kütüphaneye ekle, indirme başlayınca iptal et oyun satın almış görüneceksin. Sonra arkadaş listesini açıp alttaki "Arkadaş Ekle" seçeneği ile gelen kutuya İsim Soyisim, E-Posta adresi veya Steam Kullanıcı Adı'ndan birini yazıp aratarak gelen profillerden hangisiyse ekle diyerek ekleyeceksin.

Para yüklemeden bir yolu var mı sadece teamfortress 2 oynayacağız arkadaşlarla.

Para yüklemeden bir yolu var mı sadece teamfortress 2 oynayacağız arkadaşlarla.

Herhangi bir oyunu satin alman sart, baska kacar yolu yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ücretli oyuna gerek yok bro Dota 2 diye arat, kütüphaneye ekle, indirme başlayınca iptal et oyun satın almış görüneceksin.

Beles oyunlar sayilmiyor, bilmeden sallamayi kesin.

"If your Steam account does not own any retail games (activated via a CD Key) or Steam Store/in-game purchase, your account is considered a Limited User Account. Limited accounts cannot add friends."

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1184-UOZV-2743

Herhangi bir oyunu satin alman sart, baska kacar yolu yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beles oyunlar sayilmiyor, bilmeden sallamayi kesin.

"If your Steam account does not own any retail games (activated via a CD Key) or Steam Store/in-game purchase, your account is considered a Limited User Account. Limited accounts cannot add friends."

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1184-UOZV-2743
Oyun indirime girmiş 2 tl ye geçtim karttan artık sorun çözüldü saolasın.

En az 1 ücretli oyun satın alınınca kişi ekleme özelliği geliyor diye biliyorum. Yani bende ücretli oyun almadan önce kişi ekleyemiyordum.

Steamda Arkadaş Ekleme Özelliğini Açmak İçin Steamda 5 Dolarlık (26,04) TL Lik Satın Alım Yapman Lazım