Steam

Ceyhun USTA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
steam den counter strike almayı düşünüyorum cs go kastığı için 1.6 ile idare edicem de acaba steamdeki cs de bot var mı ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
CS 1.6'da bot yok. Ayriyeten indirip eklemek gerekiyor.

Onun yerine CS: Source alabilirsiniz. Bot eklemeyle falan ugrasmazsiniz böylece.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
steam den counter strike almayı düşünüyorum cs go kastığı için 1.6 ile idare edicem de acaba steamdeki cs de bot var mı ?

CS 1.6'da bot yok. Ayriyeten indirip eklemek gerekiyor.

Onun yerine CS: Source alabilirsiniz. Bot eklemeyle falan ugrasmazsiniz böylece.

Counter Strike:Condition Zero' dosya boyutu az bunuda yükleyebilirsin veya sen 1.6'dan vazgeçmem botlu oynamak istiyorum diyorsan eğer farklı modları yüklemen lazım burada örnek olarak podbot modu verilmiş : Can't add bot in CS 1.6 (Linux) :: Counter-Strike General Discussions

Ceyhun USTA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Non steam cs lerde bot paketi yükleyince oyunun dosyaları biraz karışıyodu şimdi podbotu yüklersem gene karışırmı bide online oynarken saçma sapan dosyalar indiriyo stram ile olan cs de de aynı gereksiz dosya indirir mi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sunucu icin gerekli dosyalari indirmek zorundasin, baska yolu yok.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Non steam cs lerde bot paketi yükleyince oyunun dosyaları biraz karışıyodu şimdi podbotu yüklersem gene karışırmı bide online oynarken saçma sapan dosyalar indiriyo stram ile olan cs de de aynı gereksiz dosya indirir mi

Sunuıcu için steam'ın belirlediği dosyaları indirmek zorundasın ( saçma olsada olmasada )