Steam Yaz İndirimi 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
CS Go fiyatına takılmayın. Şansınız biraz yaver giderse oyunun parasını, item satışı ile 1 hafta içinde çıkartırsınız :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
cs go aldık, oynarken haberleşirseniz beni de katın.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
@edox: Belleş oyunlara alıştım. Bu konuda haklısınız. Adam gibi indirim bekliyorum, yapmazlarsa ben yokum :) Ne onlar benim peşimden koşuyor ne de ben onların. Karşılıklı çıkar ilişkisi kurarım ben: Para vereceğim oyunun içinde ayrıca para harcanıyorsa o oyundan oldukça uzak dururum ve hiçbir zaman bulaşmam :) Parası olanın keyfini sürdüğü oyun, adaletsiz oyundur. Left 4 Dead 2'deki gibi adaletli oyun yoksa neden alayım?

Geçen senelerden hatırlıyorum; Chip'te NFS World, 100 liraya araba satılıyor diye ağır eleştiriler almıştı. Ne oldu? Bir anda herkesin parası oldu da bunlar artık göze batmıyor mu? Benim için değişen hiçbir şey olmadı. Sanal, gerçekte olmayan, sırf eğlenmek için harcanan paranın da bir sınırı olması gerekiyor. Tabii bunlar benim şahsi fikirlerim. Parası olan bıçağa 500€'da verse bu onun zevki. Benim param olsa böyle şeylere harcamam, şahsi görüşüm olarak yine fiziksel bir niteliği olan bir şeye harcarım :)

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
CS:GO için SteamID "befega".

Oynayacağınız zaman ya haber verin ya da SDN diye steam grubu varsa link atın oraya katılalım yoksa da kuralım hemen nasıl isterseniz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Para vereceğim oyunun içinde ayrıca para harcanıyorsa o oyundan oldukça uzak dururum ve hiçbir zaman bulaşmam :) Parası olanın keyfini sürdüğü oyun, adaletsiz oyundur. Left 4 Dead 2'deki gibi adaletli oyun yoksa neden alayım?

Para harcasanda karsindakine avantaj saglayamiyorsun. Aldigin silahlarin, bicaklarin hicbir özelligi yok. Farkli desenlere, renklere, sekillere sahipler. Hepsi bu kadar.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Para harcasanda karsindakine avantaj saglayamiyorsun. Aldigin silahlarin, bicaklarin hicbir özelligi yok. Farkli desenlere, renklere, sekillere sahipler. Hepsi bu kadar.
Arkadaş Wolfteam gibi sandı herhalde :)

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=39992]Rambo_FT[/MENTION] CS:Go'da hiçbir şekilde parayla üstünlük sağlama söz konusu değil. Alınan pahallı bıçaklar , silahlar görsellikten ibaret. Rütbe olayı kazandığın rekabetçi maçlarına bağlı. Rütbelerin rakiplere karşı avantajı yok sana denk rakip geliyo rekabetçide. Oyunda PARA ile üstünlük sağlamak YOK. Anladın mı

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar, Steam indirimlerinden tek şikayetçi olan ben değil mişim: http://oyungezer.com.tr/haber/37754-steam-summersale-gun-7
@Lee Tai: Parayla üstünlük sağlamamak olmulu yansır oyuna. Hiç yoktan adaletli olmuş. Oyunu satın alıp oynayamadığım için bilemiyorm. Bir bıçak 200€ olunca bende farklı bir şey sandım doğal olarak.
@edox: Bilgi için teşekkürler. Böylesi daha iyi.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
@edox: Belleş oyunlara alıştım. Bu konuda haklısınız. Adam gibi indirim bekliyorum, yapmazlarsa ben yokum :) Ne onlar benim peşimden koşuyor ne de ben onların. Karşılıklı çıkar ilişkisi kurarım ben: Para vereceğim oyunun içinde ayrıca para harcanıyorsa o oyundan oldukça uzak dururum ve hiçbir zaman bulaşmam :) Parası olanın keyfini sürdüğü oyun, adaletsiz oyundur. Left 4 Dead 2'deki gibi adaletli oyun yoksa neden alayım?

Geçen senelerden hatırlıyorum; Chip'te NFS World, 100 liraya araba satılıyor diye ağır eleştiriler almıştı. Ne oldu? Bir anda herkesin parası oldu da bunlar artık göze batmıyor mu? Benim için değişen hiçbir şey olmadı. Sanal, gerçekte olmayan, sırf eğlenmek için harcanan paranın da bir sınırı olması gerekiyor. Tabii bunlar benim şahsi fikirlerim. Parası olan bıçağa 500€'da verse bu onun zevki. Benim param olsa böyle şeylere harcamam, şahsi görüşüm olarak yine fiziksel bir niteliği olan bir şeye harcarım :)
katılıyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=39992]Rambo_FT[/MENTION]

Indirimlerden sahsen ben de memnun degilim. Gecen sene daha iyiydi, nerdeyse bircok oyun %75 indirimde kalmisti.

Kis satislarini bekliyorum artik.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Günlük Fırsatlar

• Total War: Rome II – 66% $20.37
  • Left 4 Dead 2 – 75% $4.99
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag – 50% $19.99
  • Europa Universalis IV – 75% $9.99
  • Banished – 50% $9.99
  • Resident Evil 4 – 40% $11.99
  • Train Simulator 2014 – 85% $8.24
  • Dishonored – 75% $4.99
  • Civilization V – 75% 7.49

8 Saatte bir değişecektir.

• Fallen Enchantress: Legendary Heroes – 80% $7.99
  • You Need a Budget – 75% $14.99
  • SteamWorld Dig – 75% $2.49
  • Castle Story – 33% $13.39

8 Saatte bir değişecektir.

• Beat Hazard – 80% $4.99
  • Dark Souls – 75% $4.99
  • Star Wars Battlefront II – 66% 3.39
  • Blockland – 80% $1.99

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Rome 2 total war alasım var aslında. %66 güzel indirim. Gerçi daha shogun 2 yi oynamadım. Adam akıllı onu oynayayımda sonra alırım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Payday 2, 6 dolara düşmüş. Steam doğru yapmıyor. Nr kadar indirim olursa, o kadar oyuncu kalitesi düşüyor.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Payday 2, 6 dolara düşmüş. Steam doğru yapmıyor. Nr kadar indirim olursa, o kadar oyuncu kalitesi düşüyor.

Steam sadece aracı. İndirimleri oyunun dağıtımcısı düzenliyor. Ne kadar indirim yapacağına oyunun kendi dağıtımcısı karar veriyor. Kampanya dönemlerini Valve düzenliyor. katılıp katılmamak yada ne kadar indirim ile katılması tamamen oyunların dağıtımcılarına kalmış :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
herkes senin kadar zengin değil malesef. beleşçi ya da fakir desen de paramızın da bir değeri var. oyunu her indirimde alan kaliteyi düşürüyor diye de bir mantık pek doğru olmaz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
herkes senin kadar zengin değil malesef. beleşçi ya da fakir desen de paramızın da bir değeri var. oyunu her indirimde alan kaliteyi düşürüyor diye de bir mantık pek doğru olmaz.
Sandığın kadar zengin değilim be abi. Bana oyun alsınlar diye dilediğim de oldu. Benim o beleşçi dediğim insan tipi de değilsin, neden üzerine alındı ln anlamadım. Ben oyunun sürekli indirime girip düşmesine karşıyım. Bak mesela cs go da rekabetçi maçlarına girin, en düşük rütbeden başlayacaksınız; bir bakın derim, oyuncular nasıl oynuyor diye. Ben de indirimle aldım zamanında, yine aynı durum. Adamlar oyunu alıyor, rekabetçide sıkılıp çıkıyor, amaçsızca mikrofona bağırıyor, takım arkadaşını bıçaklıyor vs. Umarım rekabetçide bunlarla karşılaşmazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...