rozabay
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
CS Go fiyatına takılmayın. Şansınız biraz yaver giderse oyunun parasını, item satışı ile 1 hafta içinde çıkartırsınız 
CS:GO için SteamID "befega".
Oynayacağınız zaman ya haber verin ya da SDN diye steam grubu varsa link atın oraya katılalım yoksa da kuralım hemen nasıl isterseniz.
Para vereceğim oyunun içinde ayrıca para harcanıyorsa o oyundan oldukça uzak dururum ve hiçbir zaman bulaşmamParası olanın keyfini sürdüğü oyun, adaletsiz oyundur. Left 4 Dead 2'deki gibi adaletli oyun yoksa neden alayım?
Arkadaş Wolfteam gibi sandı herhaldePara harcasanda karsindakine avantaj saglayamiyorsun. Aldigin silahlarin, bicaklarin hicbir özelligi yok. Farkli desenlere, renklere, sekillere sahipler. Hepsi bu kadar.
katılıyorum.@edox: Belleş oyunlara alıştım. Bu konuda haklısınız. Adam gibi indirim bekliyorum, yapmazlarsa ben yokumNe onlar benim peşimden koşuyor ne de ben onların. Karşılıklı çıkar ilişkisi kurarım ben: Para vereceğim oyunun içinde ayrıca para harcanıyorsa o oyundan oldukça uzak dururum ve hiçbir zaman bulaşmam
Parası olanın keyfini sürdüğü oyun, adaletsiz oyundur. Left 4 Dead 2'deki gibi adaletli oyun yoksa neden alayım?
Geçen senelerden hatırlıyorum; Chip'te NFS World, 100 liraya araba satılıyor diye ağır eleştiriler almıştı. Ne oldu? Bir anda herkesin parası oldu da bunlar artık göze batmıyor mu? Benim için değişen hiçbir şey olmadı. Sanal, gerçekte olmayan, sırf eğlenmek için harcanan paranın da bir sınırı olması gerekiyor. Tabii bunlar benim şahsi fikirlerim. Parası olan bıçağa 500'da verse bu onun zevki. Benim param olsa böyle şeylere harcamam, şahsi görüşüm olarak yine fiziksel bir niteliği olan bir şeye harcarım![]()
para verilmez bi ara bedava idi bence bekleyin ama 10 tl zaten korsan oyun parası + online oynayabilceksiniz beklemeye üşenirseniz alın deriml4d2 için ne dersiniz?
Eskiden sdn ekibi ile çok oynadık, artık oynanmıyoruz. 12 lirana yazık etme abi.l4d2 için ne dersiniz?
Eskiden sdn ekibi ile çok oynadık, artık oynanmıyoruz. 12 lirana yazık etme abi.
peki kalsın o zaman. oynuyorsunuzdur diye düşünmüştüm.
Sendeki oyunlari oyna oyna bitmezRome 2 total war alasım var aslında. %66 güzel indirim. Gerçi daha shogun 2 yi oynamadım. Adam akıllı onu oynayayımda sonra alırım.
Sendeki oyunlari oyna oyna bitmez![]()
Payday 2, 6 dolara düşmüş. Steam doğru yapmıyor. Nr kadar indirim olursa, o kadar oyuncu kalitesi düşüyor.
herkes senin kadar zengin değil malesef. beleşçi ya da fakir desen de paramızın da bir değeri var. oyunu her indirimde alan kaliteyi düşürüyor diye de bir mantık pek doğru olmaz.Payday 2, 6 dolara düşmüş. Steam doğru yapmıyor. Nr kadar indirim olursa, o kadar oyuncu kalitesi düşüyor.
Sandığın kadar zengin değilim be abi. Bana oyun alsınlar diye dilediğim de oldu. Benim o beleşçi dediğim insan tipi de değilsin, neden üzerine alındı ln anlamadım. Ben oyunun sürekli indirime girip düşmesine karşıyım. Bak mesela cs go da rekabetçi maçlarına girin, en düşük rütbeden başlayacaksınız; bir bakın derim, oyuncular nasıl oynuyor diye. Ben de indirimle aldım zamanında, yine aynı durum. Adamlar oyunu alıyor, rekabetçide sıkılıp çıkıyor, amaçsızca mikrofona bağırıyor, takım arkadaşını bıçaklıyor vs. Umarım rekabetçide bunlarla karşılaşmazsınız.herkes senin kadar zengin değil malesef. beleşçi ya da fakir desen de paramızın da bir değeri var. oyunu her indirimde alan kaliteyi düşürüyor diye de bir mantık pek doğru olmaz.