Steam Yaz İndirimi 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Tomb raider geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri, Parasını son kuruşuna kadar hak eden kaliteli bir yapım. PC de iki kez oynayıp bitirdim. PS4'te de definitive edition modelini bir kez bitirdim. Yeni oyunu merakla bekliyorum.

bu yorumlar üzerine alabilirim. erkek modu yok mu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu oyun için ne dersiniz?

http://store.steampowered.com/app/102500/

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Contagionu tek kelimeyle tanımlıyorum: ..k

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
bu yorumlar üzerine alabilirim. erkek modu yok mu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu oyun için ne dersiniz?

http://store.steampowered.com/app/102500/

:) Yok. Oyun gerçekten de mükemmel, Oldukça sürükleyici tek oturuşta bitireceksiniz. Oyun da aksiyon gerilim bir an olsun düşmüyor. Ayrıca Türkçe yaması da var. Şu an devam oyunu da geliştiriliyor.

http://forum.shiftdelete.net/oyun-dunyasindan-haberler/374581-yeni-tomb-raider-2-duyuruldu.html

O oyun hakkında bilgim yok.

:)
3rgP81o.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Beyler hic mi kullanici yorumlarini okumuyorsunuz? Oynanis videosuna bakarak oyun alinmaz ki.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
O değilde bu oyun sarmadı

Contagionu tek kelimeyle tanımlıyorum: ..k

Senin kafanla oyun alınmaz usta kusra bakma ama. Sana güvendiğim için gözüm kapalı aldım ama birkaç gameplay izledim de...

Bana soraydınız almayın derdim :)
Edox ile 7 days e girdik valla muazzam. Erken erişimi buysa acaba oyun çıktığında nasıl olacak diye meraklanıyorum :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya beş kuruşun derdinde değilim aslında ben. Sadece şu aralar sıkışığım cüzdandakı para çok önemli idi yoksa indirim bittikten sonra para olur ama neye yarar. 7 days daha da inmez mi beyler ? Alıcam ama cs go da almam lazım. Lanet olsun bir kaç dolar lazım bana ya.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ya beş kuruşun derdinde değilim aslında ben. Sadece şu aralar sıkışığım cüzdandakı para çok önemli idi yoksa indirim bittikten sonra para olur ama neye yarar. 7 days daha da inmez mi beyler ? Alıcam ama cs go da almam lazım. Lanet olsun bir kaç dolar lazım bana ya.

Sen iflas etmişsin :D 7 days daha da düşermi dersen edi ile çok düşündük taşından düşmeyeceğine kanaat getirdik. Ama kesin bişey söylemek mümkün değil tabi :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sen iflas etmişsin :D 7 days daha da düşermi dersen edi ile çok düşündük taşından düşmeyeceğine kanaat getirdik. Ama kesin bişey söylemek mümkün değil tabi :)
aynen :D 15.28 dolar var ışte. 7 days bitmeye yakın alırım eğer flaşa girmezse ama cs go da almam lazım ne yapacağım bilmiyorum :/

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
aynen :D 15.28 dolar var ışte. 7 days bitmeye yakın alırım eğer flaşa girmezse ama cs go da almam lazım ne yapacağım bilmiyorum :/
Para biriktir o zaman kardeşim. 7 days to die yı al, cs go için de 35 lita koy kenara, çok zor olmamalı.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Memo para yok la neyi biriktirem. Herhalde öyle yapacağım roza cs go alıp geriye kalan paraya bişey alamamak var. Neyse ya hayırlısı.

Reaksiyon puanı
2,148
$13.74'e 7 days'i alacağınıza $3.74'e blood dragon alaydınız, DLC olmasına rağmen oynanış süresi 8 saati buldu, Battlefield 3 ve CODMW3'ü de 8 saatte bitirdiğim düşünülürse çok iyi bir süre. 7 Days bence bişeye benzemiyor. :)

Ya da tomb raider alın, hem çok güzel bir fps hem de çok uzun hikayesi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
$13.74'e 7 days'i alacağınıza $3.74'e blood dragon alaydınız, DLC olmasına rağmen oynanış süresi 8 saati buldu, Battlefield 3 ve CODMW3'ü de 8 saatte bitirdiğim düşünülürse çok iyi bir süre. 7 Days bence bişeye benzemiyor. :)
Sandbox sevmeden oyunu sevemezsin ki.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar bağımsız yapımcı, şöyle 1-2 dolar olan indirime girmiş kaliteli oyunlar paylaşabilir misiniz?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Oynamayacağım oyunlar almamaya özen gösteriyorum. Painkiller ve Contaigon dan nasibimi aldım. Bu arada Çanakkale merkezde 30 lira koydum karta. Tavsiye ettiğin, kaliteli oyun var mı?

Mount and Blade Warband kesinlikle kaliteli + Türkçe + Türk yapımı.
Ama tarzım değil dersen de hangi kategoride oyun aradığını yaz ki daha isabetli öneriler yapalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...