Tomb raider geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri, Parasını son kuruşuna kadar hak eden kaliteli bir yapım. PC de iki kez oynayıp bitirdim. PS4'te de definitive edition modelini bir kez bitirdim. Yeni oyunu merakla bekliyorum.
O değilde bu oyun sarmadı
Contagionu tek kelimeyle tanımlıyorum: ..k
Senin kafanla oyun alınmaz usta kusra bakma ama. Sana güvendiğim için gözüm kapalı aldım ama birkaç gameplay izledim de...O değilde bu oyun sarmadı
bu yorumlar üzerine alabilirim. erkek modu yok mu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bu oyun için ne dersiniz?
http://store.steampowered.com/app/102500/
O değilde bu oyun sarmadı
Senin kafanla oyun alınmaz usta kusra bakma ama. Sana güvendiğim için gözüm kapalı aldım ama birkaç gameplay izledim de...
Siz zaten girin oynayın, bana 3 dolarım yok diye nasip olmasınBana soraydınız almayın derdim
Edox ile 7 days e girdik valla muazzam. Erken erişimi buysa acaba oyun çıktığında nasıl olacak diye meraklanıyorum![]()
Siz zaten girin oynayın, bana 3 dolarım yok diye nasip olmasın![]()
Yarın Çanakkale Kipa ya gidiyorum. Migros tan karta çekeceğim. Siz kurtulduğunuzu sandınız benden :&Hemen duygusala bağlama. Duygusala bağlama![]()
Yarın Çanakkale Kipa ya gidiyorum. Migros tan karta çekeceğim. Siz kurtulduğunuzu sandınız benden :&
Multiplayer bomboş, kimse yok ki o kadar dlc paketi alıyorsunTomb Raider için bu daha makul.
http://store.steampowered.com/sub/36483/
belki alabilirim. bakmam lazım.
Ya beş kuruşun derdinde değilim aslında ben. Sadece şu aralar sıkışığım cüzdandakı para çok önemli idi yoksa indirim bittikten sonra para olur ama neye yarar. 7 days daha da inmez mi beyler ? Alıcam ama cs go da almam lazım. Lanet olsun bir kaç dolar lazım bana ya.
aynenSen iflas etmişsin7 days daha da düşermi dersen edi ile çok düşündük taşından düşmeyeceğine kanaat getirdik. Ama kesin bişey söylemek mümkün değil tabi
![]()
Para biriktir o zaman kardeşim. 7 days to die yı al, cs go için de 35 lita koy kenara, çok zor olmamalı.aynen15.28 dolar var ışte. 7 days bitmeye yakın alırım eğer flaşa girmezse ama cs go da almam lazım ne yapacağım bilmiyorum :/
aynen15.28 dolar var ışte. 7 days bitmeye yakın alırım eğer flaşa girmezse ama cs go da almam lazım ne yapacağım bilmiyorum :/
Sandbox sevmeden oyunu sevemezsin ki.$13.74'e 7 days'i alacağınıza $3.74'e blood dragon alaydınız, DLC olmasına rağmen oynanış süresi 8 saati buldu, Battlefield 3 ve CODMW3'ü de 8 saatte bitirdiğim düşünülürse çok iyi bir süre. 7 Days bence bişeye benzemiyor.![]()
Arkadaşlar bağımsız yapımcı, şöyle 1-2 dolar olan indirime girmiş kaliteli oyunlar paylaşabilir misiniz?
Oynamayacağım oyunlar almamaya özen gösteriyorum. Painkiller ve Contaigon dan nasibimi aldım. Bu arada Çanakkale merkezde 30 lira koydum karta. Tavsiye ettiğin, kaliteli oyun var mı?
Oynamayacağım oyunlar almamaya özen gösteriyorum. Painkiller ve Contaigon dan nasibimi aldım. Bu arada Çanakkale merkezde 30 lira koydum karta. Tavsiye ettiğin, kaliteli oyun var mı?
Fps, aksiyon, macera. Tarzı. Online sandbox da olur.Mount and Blade Warband kesinlikle kaliteli + Türkçe + Türk yapımı.
Ama tarzım değil dersen de hangi kategoride oyun aradığını yaz ki daha isabetli öneriler yapalım![]()