tylerdurdennr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Beyler bugün H1Z1 oyunu aldım .Oyun 23,25 tl .Akbanka para yatırmam gerekliydi atm ye gittim 25 tl yatırdım .Ardından eve gelerek beklemeye koyuldum . Aradan uzun bir zaman geçti .Steam kütüphaneme h1z1 ve h1z1 tst server gelmisti fakat açamadın söyle yazdı ;Steam satıs askıya alındı Satın alma isleminiz halen devam ediyor zırt pırt falan filan .
Hotmail heseabıma BoaCompro dan mesaj geldi mesajdada söyle yazıyordu :
Sayın kullanıcı ......HOTMAİL.COM
Siparişiniz alındı ve ürününüzü teslim etmek için ödemenizin doğrulanmasını bekliyoruz. .
Eğer zaten ödemenizi yaptı iseniz; lütfen web sitemizde belirtilen teslim zamanı kadar bekleyiniz.
Önceden de yine akbank atm yoluya cs:go almıstım fakat eve döner dönmez indirmeye baslamıstım .Acaba bir hatamı oldu bu yüzden çok bekliyorum ?
Steam destekte 20.00 tl cüzdan kredisi gözüküyor (25 tl nerede???) adres 28 eylül yatırdığım saat yanlıs gözüküyor anlamadım .Simdi diyelimki islemi iptal ettim yatırdığım 25 tl nereye gidecek ? Steam cüzdanımamı ? steam cüzdanda suan 12 tl var .yardımlarınızı bekliyorum .
Hotmail heseabıma BoaCompro dan mesaj geldi mesajdada söyle yazıyordu :
Sayın kullanıcı ......HOTMAİL.COM
Siparişiniz alındı ve ürününüzü teslim etmek için ödemenizin doğrulanmasını bekliyoruz. .
Eğer zaten ödemenizi yaptı iseniz; lütfen web sitemizde belirtilen teslim zamanı kadar bekleyiniz.
Önceden de yine akbank atm yoluya cs:go almıstım fakat eve döner dönmez indirmeye baslamıstım .Acaba bir hatamı oldu bu yüzden çok bekliyorum ?
Steam destekte 20.00 tl cüzdan kredisi gözüküyor (25 tl nerede???) adres 28 eylül yatırdığım saat yanlıs gözüküyor anlamadım .Simdi diyelimki islemi iptal ettim yatırdığım 25 tl nereye gidecek ? Steam cüzdanımamı ? steam cüzdanda suan 12 tl var .yardımlarınızı bekliyorum .