• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Steam Saldırıya Uğruyor

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Steam saat 23.00 dan beri saldırı altında giriş yapmayın çıkış yapın satın alım falan hiçbir eylemde bulunmayın.

Koskoca steamın düştüğü duruma bak hesap bilgileri birnirine girmiş kart bilgisini kesmiştim ama para duruyordu en azından korumalıydı çok kötü çok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

asıl mesele saldırının kimin yaptıgı adamlar zaten saldırı yapıyoruz demez güvenlik acıgı derler büyük ihtimal

Hesap bilgilerimde baskasinin mail adresi ve diger bilgileri görünüyor.

Şu saatten sonra ben dahil çoğu kişi steama önyargılı yaklaşacaktır daha 1 ay olmadı steama geçeli

8 senedir steamdeyim, simdiye kadar böyle ciddi bir sorunla karsilasmamistim. Hesap bilgilerini güncellemeyi düsünüyorum.

Sorun düzelirse bilgilerimi güncelleyip Steam üzerinden oynamaya devam edeceğim.

O zaman güvenlik açığını ortaya çıkarmak için yapılan bir saldırı. Şu yukarıda linki atılan haber...

Ne kadar doğru bilmiyorum ama başka yerde de aynı isimler geçti fakat bana çok saçma geldi amaçları

8 frank var bende. O sorun degil de hesap giderse cocugum ölmüs gibi üzülürüm :D

Aman gitmesin hesaplar. Gitmesin. Gidemezler.:hammer:

Herhangi bir islem yapmayin arkadaslar. Hesap bilgileri su an %100 eskisi gibi, calinma ihtimali düsük yani. E-mail adresini falan kontrol ettim bir degisiklik yok.

bende comodo internet security kurdum daha dün ondan mı bağlanmıyor acaba diye araştırıyordum demek saldırı varmış :D

Kredi karti bilgileri ve tel numaralari sansürlüymüs o yönden sorun yok. E-posta adresini ve sifreyi güncellemeyi düsünüyorum, ne olur olmaz hesabi.

Milyarların döndüğü bir sitenin bu kadar dayanıksız olması küfür etmem için güzel bir neden.

Hesabımda Steam Mobil Guard etkindi. Şimdi siteye giriş yapmak istiyorum ama mobil uygulamadan kod almam gerekiyor. Mobil uygulamayı açıyorum (çıkış yapılmış nedense) giriş yaptığımda Mobil uygulamadan kod alın sayfası çıkıyor yine :D

Hesabımda Steam Mobil Guard etkindi. Şimdi siteye giriş yapmak istiyorum ama mobil uygulamadan kod almam gerekiyor. Mobil uygulamayı açıyorum (çıkış yapılmış nedense) giriş yaptığımda Mobil uygulamadan kod alın sayfası çıkıyor yine :D

Hocam ben bu saçmalıktan dolayı neredeyse hesabı kaybediyordum. Şu r ile başlayan kurtarma kodunu iyi saklamak lazım. İnşallah elinizdedir :yes:

Hocam ben bu saçmalıktan dolayı neredeyse hesabı kaybediyordum. Şu r ile başlayan kurtarma kodunu iyi saklamak lazım. İnşallah elinizdedir :yes:

Öyle bir kod hatırlamıyorum :D birkaç gün sonra ortalık yatışınca denerim artık :mrgreen:

Dünkü olay bittiğinden beri hesabım bir garip.
Ne şifre ne de e posta güncellenebiliyor. Mevcut e posta adresimi soruyor. Ona doğrulama mesajı yolladı.
Tıkladım "Hesap doğrulandı." vs dedi. Biraz önce girdim. Aynı işlemi bir daha yapmamı istedi. Bu sefer doğrulana linkine tıklasam da olmuyor. Hata veriyor.
Delireceğim.

daha iki gün önce cs go almıştım oynayamadan gitmesin bari :(

konuyu görünce girmeye çalıştım giremedim siteye inşallah sıkıntı olmaz.. ha birde cidden telefonlara falan sıkıntı olmaz demi? güvenip veriyoruz ama..